Strandtent Den Haag

Buena Vista Beach Club

wij waarderen de zee voor de

Deur en het strand om ons heen.

Snel reserverenofferte aanvragen

Unieke strandtent Den Haag

Beachclub Scheveningen

Heb je zin om te genieten van een strandtent in Den Haag? Bezoek dan snel Buena Vista Beach Club. Of dat je nou in de buurt aan het wandelen bent en dan even een hapje wil eten of wat wil drinken, of je wil hier graag een leuke dag beleven, alles kan hier! We bieden je namelijk veel leuke workshops aan, kunnen een teambuilding voor je regelen en ook als je een mooie trouwlocatie zoekt, dan zit je hier goed. Eigenlijk is onze strandtent van alle markten thuis en is dit de ideale basis om wat moois te regelen. Daarbij kun je ook denken aan vergaderingen. Veel mensen zien er tegenop als zij een hele dag moeten vergaderen, maar als je bij Buena Vista Beach Club bent dan is dat heel anders. Kom daarom onze locatie maar eens van dichtbij bekijken, dan begrijp je precies wat wij bedoelen. Je hebt namelijk prachtig uitzicht, dit haalt het beste in de mensen naar boven en zo krijg je veel meer inspiratie. De mooiste ideeën bloeien op in onze strandtent in Den Haag! Wil je daar ook alles over weten? Dan kan dat vandaag nog geregeld worden en staan wij voor je klaar!

Onze top arrangementen

trouwen locatie Scheveningen
Trouwlocatie

De unieke officiële trouw locatie. Beleef uw droom dag op het adembenemende strand volledig georganiseerd.

BBQ Scheveningen
Bedrijfsuitje

Uw volledige bedrijfsuitje zorgeloos uit handen genomen door Buena Vista Beach Club.

Activiteiten

Ruime keuze aan verschillende activiteiten programma's voor een onvergetelijke dag 

BBQ Scheveningen

BBQ

Verschillende arrangementen aan met ruime keuze aan vlees en vis soorten

Strandtent Den Haag: Voor alle leeftijden

Bij ons is iedereen welkom, heb je dus zin in een leuk dagje uit, wil je je vrijgezellenfeest, trouwfeest of verjaardag hier vieren? Dit kan ook.

Wij van Buena Vista Beach Club horen graag wat je wensen zijn en dan zorgen wij dat het een geslaagd feest wordt!
Als je weet wanneer je de strandtent wil huren, met hoeveel mensen en wat de verdere wensen zijn, dan kun je dat maar beter doorgeven zodat wij alvast het een en ander vast kunnen leggen voor je.
See you soon!

Teambuilding strandtent Den Haag

Of met collega’s of vrienden een leuk dagje weg? Kom nader tot elkaar tijdens een teambuilding activiteit bij onze strandtent in Den Haag. Dit is ook een ultieme beleving en dat ga je niet snel vergeten! Daarom is ons advies ook hierbij weer, ga na wat wij jou te bieden hebben, een zeskamp kan bijvoorbeeld leuk zijn, maar je kunt ook met de Powerboat de zee op. Doe wat voor jou goed voelt en regel het vandaag nog met ons van Buena Vista Beach Club.

Workshops strandtent Den Haag

Wie weet ben je wel gevraagd om een leuke workshop te organiseren. Geen zorgen want wij van Buena Vista Beach Club denken graag met je mee en hebben voor jong en oud de ideale workshop die gegeven kan worden in of bij onze strandtent. Misschien wil je wel met zijn allen schilderen, of ga je liever wat anders doen? Wij bieden je zoveel aan, dat het verstandig is om eens een kijkje te nemen bij ons aanbod zodat je je kunt laten inspireren. Daarnaast is het fijn om te weten dat het maatwerk is, en daardoor kan iedere workshop zo worden aangepast dat het aan je wensen voldoet.

Bezoek de strandtent Den Haag 

Het is nu toch wel de hoogste tijd om zelf een bezoekje te brengen aan onze strandtent in Den Haag. Bij Buena Vista Beach Club ben je altijd welkom. We serveren je graag een hapje en drankje en gaan ook graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een feest, workshop of ander uitje te bespreken. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze strandtent!

Wensen,offertes en meer…

Als je benieuwd bent naar hetgeen wat er mogelijk is in onze strandtent, dan horen we dat graag van je. Je kunt namelijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en dan staan wij voor je klaar. Alle vragen worden direct beantwoord, we denken graag met je mee en wij kunnen vrijblijvend een offerte maken. Je weet hierdoor echt waar je aan toe bent bij ons, want wij kiezen maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten de dag van hun leven krijgen en daar dragen wij van Buena Vista Beach Club graag ons steentje aan bij.

Lunch

De meest heerlijke biologische lunch laten verzorgen die je ooit gegeten hebt. Super vers en met zorg gemaakt.

Diner

Diner met heerlijke streek- en kwaliteitsproducten. Onze kaart bestaat uit een vleeskaart en een viskaart.

BBQ

Vers, biologisch, ontspannen, gezellig en natuurlijk enorm smaakvol. BBQ´en op Scheveningen doe je het beste bij ons.

Ontbijt

Bij De Buena Vista Beach Club kun je fantastisch ontbijten in Scheveningen met uiteraard een geweldig uitzicht op de zee.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je graag een activiteit bij de Buena Vista Beach Club laten organiseren? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte bij ons op. Wij zullen dan contact met je opnemen en jouw wensen bespreken. Wanneer je hierna voor de Buena Vista Beach Club kiest, zullen wij ervoor zorgen dat jouw wensen in vervulling zullen gaan. Of je nou een teamuitje wil laten organiseren, een vrijgezellenfeest wil vieren of bij ons het ja-woord wil geven, wij organisren het allemaal met de grootste zorg van A tot Z. Wij zien je graag verschijnen bij de Buena Vista Beach Club.

6 + 10 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us