Trouwen op het strand

Bruiloft met ceremonie

Complete trouwerij

Unieke Locatie 

Een dag om nooit te vergeten

 10 tot 550 personen

Geheel vrijblijvend

Wij helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070 – 3500813

chat-icon Stuur ons een bericht

clock-icon Chat met ons

trouwen_2
Onvergetelijke bruiloft

Trouwen op het strand

Waarom zouden jullie trouwen in een saai gemeentehuis, wanneer jullie ook kunnen trouwen op het strand? Iets romantischer dan trouwen aan het strand is er natuurlijk niet, en bij de Buena Vista Beach Club wordt jullie trouwdroom dan ook werkelijkheid. Wanneer jullie trouwen op het strand zullen jullie elkaar op een van de mooiste stranden die Nederland rijk is, het ja-woord gaan geven. Trouwen in Scheveningen is nog nooit zo romantisch, leuk, ontspannend en toegankelijk geweest als bij de Buena Vista Beach Club.

Trouwen op het strand Scheveningen

Wanneer jouw aanstaande ja heeft gezegd, de verlovingsring om zit en de champagne geopend is, dan gaan jullie natuurlijk direct op zoek naar een mooie trouw locatie. Veel standaard trouwlocaties zijn eigenlijk maar een beetje saai. De trouwzaal van het gemeentehuis is toch niet meer van deze tijd, tenzij jullie van saai houden. Maar wanneer dat niet het geval is, dan komt waarschijnlijk het idee om te trouwen op het strand als mogelijkheid ook wel een keer voorbij. Laat deze mogelijkheid dan gewoon werkelijkheid worden en onderneem direct actie. Laat jullie droom uitkomen door te trouwen op het strand van Zuid Holland.

Bijzonderheden trouwen aan het strand

Trouwen op het strand is op zich natuurlijk al bijzonder. De heerlijke sfeer die op het strand heerst is er altijd een van ontspannenheid. Door het geluid van de zee, de zilte lucht, de heerlijke muziek en de heerlijke zon, wanen jullie jezelf ergens op een eiland ver weg. Wanneer jullie er dan ook nog eens voor kunnen kiezen om met de voeten in het zand elkaar het ja-woord te geven, dan is er eigenlijk geen plek zo mooi als Scheveningen. Het is dan ook niet voor niets dat veel bruidsparen deze bijzondere dag willen vieren op het strand van Scheveningen.

Wij helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070 – 3500813

chat-icon Stuur ons een bericht

clock-icon Chat met ons

De perfecte dag!

Onvergetelijke bruiloft

Wanneer jullie gaan trouwen op Scheveningen bij de Buena Vista Beach Club, dan weten jullie zeker dat jullie een onvergetelijke bruiloft zullen gaan beleven. De Buena Vista Beach Club zal jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen waardoor trouwen op het strand Scheveningen nog nooit zo mooi, romantisch en ontspannend is geweest. Uiteraard gebeurt de organisatie volledig in overleg met jullie, zodat de dag precies zal plaatsvinden zoals jullie dat graag willen.

Voordelen trouwen Scheveningen

Het trouwen op Scheveningen heeft vele voordelen. Wat dachten jullie van de prachtige foto’s die gemaakt zullen worden door een professionele fotograaf. Door het mooie licht en de weidsheid van het strand kunnen jullie trouwfoto’s de mooiste worden die jullie ooit gezien hebben. Natuurlijk brengt het strand ook van zichzelf de nodige romantiek met zich mee. De zee, de muziek en de geur, maar ook de mensen die het strand vullen zorgen voor een zeer mooi en romantisch totaalplaatje. Een ander bijkomend voordeel van trouwen op Scheveningen is dat je bij de Buena Vista Beach Club de hele dag van begin tot eind kunt laten organiseren. Zo zit je niet met vervoer naar een andere locatie. Jullie bruiloft op een heerlijk relaxte manier vieren georganiseerd door de Buena Vista Beach Club. Wij raden dat iedereen aan.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden Via 070-3500813

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

Follow us