Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Sinds 2007 is Buena Vista Beach Club een Officiële trouw locatie voor de gemeente Den Haag

De sfeer van een bruiloft op het strand is geweldig en brengt een groot aantal unieke ervaringen met zich mee. Niets is zo romantisch als elkaar het ja woord te geven met de voeten in het zand. Geniet met elkaar van de ondergaande zon en sluit de avond af met een sfeervol feest met familie en vrienden.

Wij begleiden u van begint tot eind en zorgen voor een onvergetelijke dag

Trouwen op het strand van Scheveningen

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een onvergetelijke en speciale locatie? Wat dacht je van trouwen op het strand van Scheveningen? De locatie is niet alleen uniek, maar ook gezellig, romantisch en daarnaast biedt het heel veel mogelijkheden. Zo kun je de ceremonie op het strand houden, maar kun je hier ook dineren en de feestavond vieren. Trouwen op het strand kent heel veel voordelen. Hier vind je meer informatie over trouwen op het strand, maar ook over wat je mogelijkheden zijn én hoe de mooiste dag van jouw leven eruit kan komen te zien.

De voordelen van trouwen op het strand

Trouwen op het strand kent heel veel voordelen. De sfeer is zeer bepalend op je bruiloft en wanneer je jouw grote dag viert op het strand heb je aan sfeer geen gebrek. Het prachtige strand, het geluid van de golven op de achtergrond, het schitterende uitzicht: dit draagt allemaal bij aan de adembenemende sfeer op het prachtige strand van Scheveningen. Daarnaast vind je hier tal van gezellige beachclubs waar je jouw grote dag kunt vieren.

Een ander voordeel van trouwen op het strand is de romantiek: deze spat ervan af, van begin tot eind. En wat dacht je van de schitterende foto’s die deze dag worden gemaakt? Je hebt op het strand niet alleen prachtig licht, maar er kan ook volop worden gespeeld met de aanwezige elementen. Met het water en zand kun je prachtige foto’s maken. In de ochtenduren, als het strand er nog verlaten bij ligt, maak je de mooiste foto’s voor in het fotoboek.

Met een bruiloft op het strand profiteer je ook van alle ruimte die je hebt. Je bent niet beperkt in het gebruiken van ruimte doordat het strand groot en breed is. Kinderen kunnen lekker spelen en hebben alle ruimte en ook de andere gasten hebben volop mogelijkheden op het brede strand van Scheveningen. Tot slot ervaar je met trouwen op het strand ook het voordeel van alles op één locatie. De foto’s, de ceremonie, het diner en de feestavond: het kan allemaal op dezelfde plek. Zo voorkom je dat gasten zich moeten verplaatsen naar een andere locatie.

Kies een mooie beachclub in Scheveningen

Wanneer je gaat trouwen op het strand doe je dit vaak bij een mooie strandtent en die zijn er genoeg te vinden in Scheveningen. Je bepaalt zelf waar je jouw bruiloft wilt vieren: kies je voor een luxe beachclub of ga je voor een gezellige strandtent waar je ongedwongen kunt genieten van jouw feest? Natuurlijk speelt het aantal gasten en de ruimte die beschikbaar is ook een grote rol. Voor grotere feesten vind je ook een geschikte beachclub in Scheveningen waar je jouw bruiloft kunt vieren. Kies voor een beachclub die door de gemeente Den Haag is toegekend als officiële trouwlocatie en beleef een onvergetelijke dag aan het strand.

Hoe kan jouw droomdag eruit zien?

Een bruiloft aan het strand is net zo magisch als dat het klinkt. Het begint allemaal met het maken van mooie foto’s op het verlaten strand. De fotograaf speelt met het prachtige ochtendlichte en zet jullie prachtig op de foto. Daarna vertrekken jullie naar de beachclub waar de ceremonie plaats zal vinden. Voor de gelegenheid zijn er mooie stoelen in het zand gezet en geven jullie je ja-woord met uitzicht op het prachtige strand. Daarna is het tijd voor een heerlijke luxe maaltijd die wordt geserveerd op een prachtig opgemaakte tafel. Kinderen kunnen lekker spelen in het zand. In de avond gaan de voetjes van de vloer en wordt het een spetterende feestavond!

Trouwen op het strand kosten

Wil jij de hele dag op het strand doorbrengen? Je ervaart dan niet alleen het gemak van trouwen op het strand, maar ook de ontspannen sfeer en de gezelligheid met de gasten. Geniet van de ruimte, de prachtige beachclub en de vele mogelijkheden voor jong en oud. Kinderen kunnen in het zand spelen en het uitzicht is voor iedereen genieten. Ontdek je mogelijkheden van trouwen op het strand!

Offerte ontvangen van dit uitje?

Impressie trouwen op strand

De perfecte dag!

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

WhatsApp chat