Trouwen op het strand

Trouwen op het strand staat garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Trouwen op het strand

Uw trouwlocatie moet perfect zijn! Waarom zouden jullie trouwen in een saai gemeentehuis, wanneer jullie ook kunnen trouwen op het strand? Iets romantischer dan trouwen aan het strand is er natuurlijk niet, en bij de Buena Vista Beach Club wordt jullie trouwdroom dan ook werkelijkheid. Wanneer jullie trouwen op het strand zullen jullie elkaar op een van de mooiste stranden die Nederland rijk is, het ja-woord gaan geven. Trouwen in Scheveningen is nog nooit zo romantisch, leuk, ontspannend en toegankelijk geweest als bij de Buena Vista Beach Club.

Trouwen op het strand Scheveningen

Wanneer jouw aanstaande ja heeft gezegd, de verlovingsring om zit en de champagne geopend is, dan gaan jullie natuurlijk direct op zoek naar een mooie trouw locatie. Veel standaard trouwlocaties zijn eigenlijk maar een beetje saai. De trouwzaal van het gemeentehuis is toch niet meer van deze tijd, tenzij jullie van saai houden. Maar wanneer dat niet het geval is, dan komt waarschijnlijk het idee om te trouwen op het strand als mogelijkheid ook wel een keer voorbij. Laat deze mogelijkheid dan gewoon werkelijkheid worden en onderneem direct actie. Laat jullie droom uitkomen door te trouwen op het strand van Zuid Holland.

Bijzonderheden trouwen aan het strand

Trouwen op het strand is op zich natuurlijk al bijzonder. De heerlijke sfeer die op het strand heerst is er altijd een van ontspannenheid. Door het geluid van de zee, de zilte lucht, de heerlijke muziek en de heerlijke zon, wanen jullie jezelf ergens op een eiland ver weg. Wanneer jullie er dan ook nog eens voor kunnen kiezen om met de voeten in het zand elkaar het ja-woord te geven, dan is er eigenlijk geen plek zo mooi als Scheveningen. Het is dan ook niet voor niets dat veel bruidsparen deze bijzondere dag willen vieren op het strand van Scheveningen.

De perfecte dag!

Wanneer jullie gaan trouwen op Scheveningen bij de Buena Vista Beach Club, dan weten jullie zeker dat jullie een onvergetelijke bruiloft zullen gaan beleven. De Buena Vista Beach Club zal jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen waardoor trouwen op het strand Scheveningen nog nooit zo mooi, romantisch en ontspannend is geweest. Uiteraard gebeurt de organisatie volledig in overleg met jullie, zodat de dag precies zal plaatsvinden zoals jullie dat graag willen.

 

Trouwen op het strand staat garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Hoe Kan jou droomdag eruit zien

Een bruiloft aan het strand is net zo magisch als dat het klinkt. Het begint allemaal met het maken van mooie foto’s op het verlaten strand. De fotograaf speelt met het prachtige ochtendlichte en zet jullie prachtig op de foto. Daarna vertrekken jullie naar de beachclub waar de ceremonie plaats zal vinden. Voor de gelegenheid zijn er mooie stoelen in het zand gezet en geven jullie je ja-woord met uitzicht op het prachtige strand. Daarna is het tijd voor een heerlijke luxe maaltijd die wordt geserveerd op een prachtig opgemaakte tafel. Kinderen kunnen lekker spelen in het zand. In de avond gaan de voetjes van de vloer en wordt het een spetterende feestavond!

Trouwen op het strand kosten

Wat zijn de kosten van trouwen op het strand? Dit is afhankelijk van de gemeente waar je jouw bruiloft viert. Gemiddeld liggen de kosten rond de €750. Daarnaast betaal je natuurlijk ook de kosten voor het vieren van je grote dag in een strandtent. Deze kosten liggen gemiddeld op €5.000. Wil je een mooie styling? Ook dit brengt kosten met zich mee. Je kunt ook kiezen voor low-budget styling waar je zelf mee aan de slag gaat. Kosten voor het diner en de fotografie verschillen ook per beachclub en fotograaf.

Wil jij de hele dag op het strand doorbrengen? Je ervaart dan niet alleen het gemak van trouwen op het strand, maar ook de ontspannen sfeer en de gezelligheid met de gasten. Geniet van de ruimte, de prachtige beachclub en de vele mogelijkheden voor jong en oud. Kinderen kunnen in het zand spelen en het uitzicht is voor iedereen genieten. Ontdek je mogelijkheden van trouwen op het strand!

Bijzonderheden trouwen aan het strand

Trouwen op het strand is op zich natuurlijk al bijzonder. De heerlijke sfeer die op het strand heerst is er altijd een van ontspannenheid. Door het geluid van de zee, de zilte lucht, de heerlijke muziek en de heerlijke zon, wanen jullie jezelf ergens op een eiland ver weg. Wanneer jullie er dan ook nog eens voor kunnen kiezen om met de voeten in het zand elkaar het ja-woord te geven, dan is er eigenlijk geen plek zo mooi als Scheveningen. Het is dan ook niet voor niets dat veel bruidsparen deze bijzondere dag willen vieren op het strand van Scheveningen.

Voordelen trouwen Scheveningen

Het trouwen op Scheveningen heeft vele voordelen. Wat dachten jullie van de prachtige foto’s die gemaakt zullen worden door een professionele fotograaf. Door het mooie licht en de weidsheid van het strand kunnen jullie trouwfoto’s de mooiste worden die jullie ooit gezien hebben. Natuurlijk brengt het strand ook van zichzelf de nodige romantiek met zich mee. De zee, de muziek en de geur, maar ook de mensen die het strand vullen zorgen voor een zeer mooi en romantisch totaalplaatje. Een ander bijkomend voordeel van trouwen op Scheveningen is dat je bij de Buena Vista Beach Club de hele dag van begin tot eind kunt laten organiseren. Zo zit je niet met vervoer naar een andere locatie. Jullie bruiloft op een heerlijk relaxte manier vieren georganiseerd door de Buena Vista Beach Club. Wij raden dat iedereen aan.

 

Offerte ontvangen?

Dus vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat het bedrijfsuitje op Scheveningen tot in de puntjes verzorgd zal worden en helemaal zal voldoen aan jouw wensen.

Zakelijk offerte

  • DD slash MM slash YYYY
  • :
Trouwen op het strand staat garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Trouwen op het strand

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een onvergetelijke en speciale locatie? Wat dacht je van trouwen op het strand van Scheveningen? De locatie is niet alleen uniek, maar ook gezellig, romantisch en daarnaast biedt het heel veel mogelijkheden. Zo kun je de ceremonie op het strand houden, maar kun je hier ook dineren en de feestavond vieren. Trouwen op het strand kent heel veel voordelen. Hier vind je meer informatie over trouwen op het strand, maar ook over wat je mogelijkheden zijn én hoe de mooiste dag van jouw leven eruit kan komen te zien.

De voordelen van trouwen op het strand

Trouwen op het strand kent heel veel voordelen. De sfeer is zeer bepalend op je bruiloft en wanneer je jouw grote dag viert op het strand heb je aan sfeer geen gebrek. Het prachtige strand, het geluid van de golven op de achtergrond, het schitterende uitzicht: dit draagt allemaal bij aan de adembenemende sfeer op het prachtige strand van Scheveningen. Daarnaast vind je hier tal van gezellige beachclubs waar je jouw grote dag kunt vieren.

Een ander voordeel van trouwen op het strand is de romantiek: deze spat ervan af, van begin tot eind. En wat dacht je van de schitterende foto’s die deze dag worden gemaakt? Je hebt op het strand niet alleen prachtig licht, maar er kan ook volop worden gespeeld met de aanwezige elementen. Met het water en zand kun je prachtige foto’s maken. In de ochtenduren, als het strand er nog verlaten bij ligt, maak je de mooiste foto’s voor in het fotoboek.

Met een bruiloft op het strand profiteer je ook van alle ruimte die je hebt. Je bent niet beperkt in het gebruiken van ruimte doordat het strand groot en breed is. Kinderen kunnen lekker spelen en hebben alle ruimte en ook de andere gasten hebben volop mogelijkheden op het brede strand van Scheveningen. Tot slot ervaar je met trouwen op het strand ook het voordeel van alles op één locatie. De foto’s, de ceremonie, het diner en de feestavond: het kan allemaal op dezelfde plek. Zo voorkom je dat gasten zich moeten verplaatsen naar een andere locatie.

Kies een mooie beachclub in Scheveningen

Wanneer je gaat trouwen op het strand doe je dit vaak bij een mooie strandtent en die zijn er genoeg te vinden in Scheveningen. Je bepaalt zelf waar je jouw bruiloft wilt vieren: kies je voor een luxe beachclub of ga je voor een gezellige strandtent waar je ongedwongen kunt genieten van jouw feest? Natuurlijk speelt het aantal gasten en de ruimte die beschikbaar is ook een grote rol. Voor grotere feesten vind je ook een geschikte beachclub in Scheveningen waar je jouw bruiloft kunt vieren. Kies voor een beachclub die door de gemeente Den Haag is toegekend als officiële trouwlocatie en beleef een onvergetelijke dag aan het strand.

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us