Trouwen op het strand

Trouwen op het strand staat garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Trouwen op het strand van Scheveningen

Waarom zouden jullie trouwen in een saai gemeentehuis, wanneer jullie ook kunnen trouwen op het strand? Iets romantischer dan trouwen op het strand is er natuurlijk niet. Bij Buena Vista Beach Club wordt jullie trouwdroom werkelijkheid. Wanneer jullie op het strand van Scheveningen trouwen, geven jullie elkaar het ja-woord op een van de mooiste stranden die Nederland rijk is. Trouwen in Scheveningen is nog nooit zo romantisch, leuk, ontspannend en toegankelijk geweest. Buena Vista Beach Club is dé perfecte trouwlocatie.

Trouwlocatie aan zee

Heeft jouw aanstaande ja gezegd? Zijn de verlovingsringen omgeschoven en is de champagne ingeschonken? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een mooie trouwlocatie in Scheveningen. De trouwzaal van het gemeentehuis is niet meer echt van deze tijd, tenzij jullie van saai houden. Maar als dat niet het geval is, heb je er misschien weleens over nagedacht om te trouwen op het strand. Laat deze droom dan uitkomen en onderneem direct actie. Bij ons worden dromen werkelijkheid en kun je trouwen op het strand van Scheveningen.

Trouwen met je voeten in het zand

Trouwen op het strand is op zich natuurlijk al bijzonder. De heerlijke sfeer die op het strand heerst is er altijd een van ontspannenheid. Door het geluid van de zee, de zilte lucht, de heerlijke muziek en de heerlijke zon, wanen jullie jezelf ergens op een eiland ver weg. Wanneer jullie er dan ook nog eens voor kunnen kiezen om met de voeten in het zand elkaar het ja-woord te geven, dan is er eigenlijk geen plek zo mooi als Scheveningen. Het is dan ook niet voor niets dat veel bruidsparen deze bijzondere dag willen vieren op het strand van Scheveningen.

De perfecte dag!

Willen jullie trouwen op het strand van Scheveningen? Als jullie het ja-woord bij de Buena Vista Beach Club geven, is het zeker dat jullie een onvergetelijke bruiloft beleven. Buena Vista Beach Club verzorgt de bruiloft tot in de puntjes. Trouwen op het strand van Scheveningen  is hierdoor nog nooit zo mooi, romantisch en ontspannend geweest. Uiteraard gebeurt de organisatie volledig in overleg.  Deze droomdag op het strand van Scheveningen zal er dus precies uit komen te zien zoals jullie dat graag willen.

Trouwen op het strand staat garant voor een onvergetelijke bruiloft!

Trouwen op het strand is net zo magisch als dat het klinkt. Het begint allemaal met het maken van mooie foto’s op het verlaten strand. De fotograaf speelt met het prachtige ochtendlicht en zet jullie prachtig op de foto. Daarna vertrekken jullie naar Buena Vista Beachclub Scheveningen waar de ceremonie plaatsvindt. Voor de gelegenheid zijn er mooie stoelen in het zand gezet en geven jullie elkaar het ja-woord met uitzicht op het prachtige strand. Daarna is het tijd voor een heerlijke luxe maaltijd die wordt geserveerd op een prachtig opgemaakte tafel. Kinderen kunnen lekker spelen in het zand. In de avond gaan de voetjes van de vloer en wordt het een spetterende feestavond!

Wat kost trouwen op het strand?

Wat zijn de kosten van trouwen op het strand? Dit is afhankelijk van de gemeente waar de bruiloft plaatsvindt. Gemiddeld liggen de kosten rond de €750. Daarnaast betaal je natuurlijk ook de kosten voor het vieren van de huwelijksdag in een strandtent. Deze kosten liggen gemiddeld op €5.000. Wil je een mooie styling? Ook dit brengt kosten met zich mee. Je kunt ook kiezen voor low-budget styling waar je zelf mee aan de slag gaat. Kosten voor het diner en de fotografie verschillen ook per beachclub en fotograaf.

Wil jij de hele dag op het strand doorbrengen? Je ervaart dan niet alleen het gemak van trouwen op het strand, maar ook de ontspannen sfeer en de gezelligheid met de gasten. Geniet van de ruimte, de prachtige beachclub en de vele mogelijkheden voor jong en oud. De kinderen kunnen lekker in zand spelen en iedereen kan van het uitzicht genieten. Ontdek de mogelijkheden van trouwen op het strand!

Waarom is trouwen op het strand zo bijzonder?

Trouwen op het strand is op zich natuurlijk al bijzonder. De heerlijke sfeer die op het strand heerst is er altijd een van ontspannenheid. Door het geluid van de zee, de zilte lucht, de heerlijke muziek en de heerlijke zon, wanen jullie jezelf ergens op een eiland ver weg. Wanneer jullie er dan ook nog eens voor kunnen kiezen om met de voeten in het zand elkaar het ja-woord te geven, dan is er eigenlijk geen plek zo mooi als Scheveningen. Het is dan ook niet voor niets dat veel bruidsparen deze bijzondere dag willen vieren op het strand van Scheveningen.

 

Trouwen Scheveningen: de voordelen

Trouwen op Scheveningen heeft veel voordelen. Wat dachten jullie van de prachtige foto’s die gemaakt worden door een professionele fotograaf. Door het mooie licht en de weidsheid van het strand worden jullie trouwfoto’s de mooiste die jullie ooit gezien hebben. Natuurlijk brengt het strand ook de nodige romantiek met zich mee. De zee, de muziek en de geur, maar ook de mensen die het strand vullen, zorgen voor een zeer mooi en romantisch totaalplaatje.

Een ander bijkomend voordeel van trouwen op het strand van Scheveningen is dat wij de hele dag van het begin tot het eind kunnen regelen. Zo zit je niet met vervoer naar een andere trouwlocatie. Hierdoor beleven jullie de bruiloft op een heerlijk relaxte manier. Wij raden het aan om door Buena Vista Beach Club Scheveningen jullie droomdag te laten organiseren.

 

Offerte ontvangen?

Willen jullie trouwen op het strand? Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wij zorgen er graag voor dat jullie huwelijk tot in de puntjes verzorgd wordt en helemaal zal voldoen aan al jullie wensen.

Zakelijk offerte

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

De mooiste trouwlocatie in Scheveningen

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een unieke locatie? Wat dacht je van een trouwlocatie in Scheveningen? De trouwlocatie is niet alleen uniek, maar ook gezellig én romantisch. Trouwen aan zee biedt heel veel mogelijkheden. Zo kun je de ceremonie op het strand houden, maar het is ook mogelijk om hier te dineren en de feestavond te vieren. Trouwen op het strand kent heel veel voordelen. Hier vind je meer informatie over trouwen op het strand. Maar ook over de mogelijkheden én hoe de mooiste dag van jouw leven eruit kan komen te zien.

Voordelen van trouwen op het strand

Als trouwlocatie Scheveningen kent het strand heel veel voordelen. De sfeer is zeer bepalend op je bruiloft en wanneer je op het strand trouwt, heb je aan sfeer geen gebrek. Het prachtige strand, het geluid van de golven en op de achtergrond een schitterende uitzicht: dit draagt allemaal bij aan de adembenemende sfeer. Zo beleef je een sprookjesachtige bruiloft op het prachtige strand van Scheveningen.

Een ander voordeel van trouwen op het strand is de romantiek: deze spat ervan af, van begin tot eind. En wat dacht je van de schitterende foto’s die deze dag worden gemaakt? Je hebt op het strand niet alleen prachtig licht, maar er kan ook volop worden gespeeld met de aanwezige elementen. In de ochtenduren en als het strand er nog verlaten bij ligt,  maak je prachtige foto’s voor het trouwalbum. 

Trouwen op een groot en breed strand

Met een bruiloft op het strand profiteer je ook van alle ruimte die je hebt. Je bent niet beperkt in het gebruiken van ruimte doordat het strand groot en breed is. Kinderen kunnen lekker spelen en hebben alle ruimte en ook de andere gasten hebben volop mogelijkheden op het brede strand van Scheveningen. Tot slot ervaar je met trouwen op het strand ook het voordeel van alles op één locatie. De foto’s, de ceremonie, het diner en de feestavond: het kan allemaal op dezelfde plek. Zo voorkom je dat gasten zich moeten verplaatsen naar een andere locatie.

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us