Vergaderen aan zee in Scheveningen

Vergaderen aan zee? Dat kan bij vergaderlocatie Buena Vista Beach Club!

Vergaderlocatie Buena Vista Beach Club

Inspirerend vergaderen aan zee

Deze prachtige vergaderlocatie in Scheveningen leent zich uitstekend als inspiratieplek voor een vergadering. Met uitzicht op zee in een sfeervolle ruimte maken wij het mogelijk om in een prachtige ambiance te vergaderen. Wil je vergaderen aan zee? Neem gerust contact met ons op.

Bellen naar Buena Vista Beach Club?

Vergaderen aan zee

Bij Buena Vista Beach Club kun je vergaderen aan zee. Wij vergaderen dus net iets anders! Voor een vergadering aan zee die zittend plaats vindt, bieden wij ruimte aan 100 personen. Hiernaast is er ruimte voor 200 personen staand voor een presentatie. En voor een bedrijfsfeest is er ruimte tot wel 1000 personen. Maar ook voor een zakelijke dag op het strand, teambuilding sessies en groepsuitjes, kun je bij Buena Vista Beach Club terecht.

Kiezen voor een vergadering aan zee

Waarom zou je kiezen voor een vergadering aan zee? Vergaderen aan het strand is in de eerste plaats leuker dan een vergadering in je eigen bedrijf. Vaak is het goed voor het opdoen van inspiratie om voor een andere plek te kiezen bij een vergadering. Het geluid van de golven en het prachtige uitzicht zorgen al voor nieuwe ingevingen en frisse moed om aan de slag te gaan met een (nieuw) project. Vergaderen aan zee is dus een goed idee.

Unieke vergaderlocatie aan het strand van Scheveningen

Een andere reden om te kiezen voor een vergadering aan zee is de prachtige omgeving. Wanneer je normaal gesproken in een kantoorgebouw zit is vergaderen aan zee een fijne verandering. Tijdens de vergadering kun je genieten van de rust en ruimte die de zee uitstraalt. Beachclub Buena Vista is daarom een unieke locatie voor een vergadering. En vergaderen aan het strand is niet alleen uniek, maar ook gezellig, ontspannen en veelzijdig.

Vergaderen aan zee: onze Arrangementen

Wij bieden keuze uit verschillende pakketten. Voor een vergadering aan zee of presentatie van minimaal 4 en maximaal 8 uur is er keuze uit diverse mogelijkheden. Een basispakket bied je een vergaderopstelling naar keuze, maar ook toegang tot draadloos internet, schrijfwaren, koffie en thee, verkoelend water en zoetigheden. Het Deluxe-pakket biedt als extra een lekkere lunch die je tussen het vergaderen aan zee door kunt nuttigen. Het Superior-pakket biedt een uitgebreide lunch waar je extra van zal genieten. Na afloop ben je er klaar voor om door te gaan met vergaderen aan zee. 

Basis 4/8 uur | €19,95/29,95

 • Vergaderopstelling naar keuze
 • Draadloos High speed Internet
 • Flip-over met stiften
 • Schrijfpapier en pennen
 • Koffie/thee
 • Verfrissend water
 • Zoetigheden

Deluxe 4/8 uur | €29,95/39,95

 • Vergaderopstelling naar keuze
 • Draadloos High speed Internet
 • Flip-over met stiften
 • Schrijfpapier en pennen
 • Koffie/thee
 • Verfrissend water
 • Zoetigheden
 • Lunch basis

Superior 4/8 uur | €49,95/59,95

 • Vergaderopstelling naar keuze
 • Draadloos High speed Internet
 • Flip-over met stiften
 • Schrijfpapier en pennen
 • Koffie/thee
 • Verfrissend water
 • Zoetigheden
 • Lunch Deluxe
 • Teambuildings activiteit

Waarom kiezen voor vergaderen aan zee?

Misschien heb je er weleens van gehoord, vergaderen aan zee. Vergaderen aan zee kan een zeer positieve bijdrage leveren aan de besluitvorming binnen jouw onderneming.

Komen jullie er met elkaar maar niet uit op een bepaald punt? Moet je een vergadering organiseren en vind je een congrescentrum toch wat saai? Probeer dan eens te vergaderen aan zee. Bij onze vergaderlocatie in Scheveningen kun je een geheel verzorgde vergadering aan het strand organiseren. Buena Vista is gelegen op een prachtige locatie en heeft een fantastische service. Wij zijn een zeer gewilde vergaderlocatie op Scheveningen strand.

Vergaderlocatie Scheveningen

Wanneer je als vergaderlocatie Scheveningen kiest, weet je zeker dat de vergadering geen saaie bijeenkomst wordt. Een vergaderlocatie Scheveningen brengt een aantal mooie voordelen en mogelijkheden met zich mee. Zo is het mogelijk om te vergaderen met uitzicht op de zee. Dat is dan ook een van hoofdredenen dat bedrijven bij ons komen vergaderen.

De sfeer die de zee uitstraalt zorgt ervoor dat je echt even helemaal weg bent van kantoor. Ook kun je ervoor kiezen om de vergadering te onderbreken voor een activiteit. Uiteraard wordt er tijdens het vergaderen aan zee voor alle vergaderbenodigdheden gezorgd.

Vergaderen aan het strand

Vergaderen op het strand is dus echt even iets anders dan normaal. De Buena Vista Beach Club weet dat als geen ander. Wat is er fijner dan halverwege de vergadering even te schorsen om zodoende het hoofd weer vrij te maken.

Je kunt kiezen om even een strandwandeling te maken of een andere activiteit te doen. Hierdoor krijg je wellicht nieuwe ideeën en inspiratie of ga je net even wat anders tegen de zaken aankijken. Hierdoor zal de besluitvorming een stuk makkelijker gaat. Wij hoeven je niet te overtuigen van de meerwaarde van het vergaderen aan het strand. Dat doet het vergaderen aan zee zelf al.

Voordelen vergaderen aan zee

De voordelen spreken wellicht voor zich. Het uitzicht op het strand en de zee is een unieke ervaring. Het geluid en de geur van het strand leidt tot inspiratie en zal eventuele problemen in een ander daglicht stellen. Even weg van de kantoorvloer doet veel met mensen en zorgt ervoor dat mensen meer ontspannen zijn.

Bij Buena Vista Beach Club kunnen tot 100 mensen zittend de vergadering bijwonen. Wanneer gewenst kunnen er 200 mensen staand bij een vergadering of presentatie zijn. Maar ook voor kleinere groepen kun je bij ons terecht. Laat je verrassen door de mogelijkheden die vergaderen aan het strand biedt en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Vergaderen op het strand van Scheveningen

Ben je op zoek naar een mooie vergaderlocatie? Dan zijn er heel wat leuke mogelijkheden. Wat denk je van vergaderen op het strand? Hierdoor geniet je van een heerlijke sfeer en een prachtig uitzicht, maar je krijgt ook inspiratie door de bruisende golven en het geluid van de zeemeeuwen in de lucht.

Bij ons kunnen er voor vergaderingen, presentaties en bedrijfsfeesten tot wel 1000 personen terecht. Met vergaderen aan zee in Scheveningen kies je voor een bijzondere locatie die iedereen zal waarderen. 

Vergaderen aan zee? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of je nu een kleinschalige vergadering wilt organiseren, een uitgebreide presentatie of zelfs een bedrijfsfeest: het is allemaal mogelijk bij Buena Vista. Vergaderen aan het strand kan tot maar liefst 100 personen, een presentatie biedt ruimte voor 200 staanplaatsen en een bedrijfsfeest biedt ruimte tot wel 1000 personen. Je kunt bij Buena Vista dus terecht voor allerlei evenementen voor je bedrijf: van een vergadering aan zee tot feest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vergaderen aan zee en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ook krijg je dan een duidelijk beeld van de totale kosten voor een vergadering aan het strand van Scheveningen. Verder bespreken we hoe de opstelling staat bij aankomst en/of welk pakket wordt gebruikt bij de vergadering of presentatie. Je bent bij iedere pakket vrij om een eigen vergaderopstelling te kiezen.

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us