Vergader locatie scheveningen

Vergader locatie aan zee

Vergader locatie bij Buena Vista Beach Club doen we vergaderen net even anders! Deze prachtige vergader locatie leent zich uitstekend als inspiratieplek voor een vergadering, een zakelijke dag op het strand, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes. Met uitzicht op zee in een sfeervolle ruimte bieden wij u de mogelijkheid om in een prachtige ambiance te vergaderen aan het strand.

Wij bieden hierbij ruimte aan 100 personen voor een vergadering die zittend plaats vindt. 200 personen staand voor een presentatie en tot wel 1000 personen voor een bedrijfsfeest.

Dit zijn de voordelen van vergaderen aan zee

Waarom zou je kiezen voor vergaderen aan het strand? Het is in de eerste plaats leuk om te kiezen voor een andere locatie dan je eigen bedrijf. Vaak is het goed voor het opdoen van inspiratie om voor een andere plek te kiezen bij een vergadering. Het geluid van de golven en het prachtige uitzicht zorgen al voor nieuwe inspiratie en frisse moed om aan de slag te gaan met een (nieuw) project.

Een andere reden om te kiezen voor vergaderen aan zee is de prachtige omgeving. Vooral wanneer je normaalgesproken in een kantoorgebouw zit is een locatie aan zee een fijne verandering. Tijdens de vergadering kun je ook genieten van de rust en ruimte die de zee uitstraalt. Tot slot gaan veel bedrijven op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering. En vergaderen aan het strand is niet alleen uniek, maar ook gezellig, ontspannen en veelzijdig.

Onze vergader locatie pakketten

Bij Buena Vista Beach Club doen we vergaderen net even anders! Deze prachtige locatie leent zich uitstekend als inspiratieplek voor een vergadering, een zakelijke dag op het strand, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes. Met uitzicht op zee in een sfeervolle ruimte bieden wij u de mogelijkheid om in een prachtige ambiance te vergaderen aan het strand.

Bij Buena Vista in Scheveningen maak je de keuze uit verschillende pakketten. Voor een vergadering of presentatie van minimaal 4 en maximaal 8 uur kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Een basispakket biedt je een vergaderopstelling naar keuze, maar ook toegang tot draadloos internet, schrijfwaren, koffie en thee, verkoelend water en zoetigheden. Het Deluxe-pakket biedt als extra een lekkere lunch die je tussen het vergaderen door kunt nuttigen. Het Superior-pakket biedt je een uitgebreide lunch waar je met elkaar heerlijk van kunt genieten. Na afloop ben je er weer klaar voor om door te gaan met vergaderen aan zee. Wij bieden hierbij ruimte aan 100 personen voor een vergadering die zittend plaats vindt. 200 personen staand voor een presentatie en tot wel 1000 personen voor een bedrijfsfeest.

Basis 4/8 uur | €19,95/29,95

 • Vergaderopstelling naar keuze
 • Draadloos High speed Internet
 • Flip-over met stiften
 • Schrijfpapier en pennen
 • Koffie/thee
 • Verfrissend water
 • Zoetigheden

Deluxe 4/8 uur | €29,95/39,95

 • Vergaderopstelling naar keuze
 • Draadloos High speed Internet
 • Flip-over met stiften
 • Schrijfpapier en pennen
 • Koffie/thee
 • Verfrissend water
 • Zoetigheden
 • Lunch basis
Superior 4/8 uur | €49,95/59,95
 • Vergaderopstelling naar keuze
 • Draadloos High speed Internet
 • Flip-over met stiften
 • Schrijfpapier en pennen
 • Koffie/thee
 • Verfrissend water
 • Zoetigheden
 • Lunch Deluxe

Vergaderen aan zee

Misschien heb je er weleens van gehoord, vergaderen aan zee. Vergaderen aan zee kan een zeer positieve bijdrage leveren aan de besluitvorming binnen jouw onderneming. Komen jullie er met elkaar maar niet uit op een bepaald punt, of moet je een vergadering organiseren en vind je een congrescentrum ook maar een beetje saai? Probeer dan eens te vergaderen aan zee. Bij de Buena Vista Beach Club kun je geheel een geheel verzorgde vergadering aan het strand laten organiseren. Met onze uitgebreide service en prachtige locatie zijn wij zeer gewild als vergaderlocatie voor het vergaderen op het strand.

 

Vergaderlocatie Scheveningen

Wanneer je als vergaderlocatie Scheveningen kiest, dan weet je zeker dat de vergadering niet een saaie bijeenkomst wordt. De vergaderlocatie Scheveningen brengt een aantal mooie voordelen en mogelijkheden met zich mee. Zo kun je ervoor kiezen om te vergaderen met uitzicht op de zee. Dat is dan ook gelijk een van hoofdredenen dat bedrijven bij ons komen vergaderen. De sfeer die de zee uitstraalt zorgt ervoor dat je echt even helemaal weg bent van kantoor. Ook kun je ervoor kiezen om de vergadering te onderbreken voor een activiteit. Uiteraard wordt er voor alle vergaderbenodigdheden gezorgd.

Vergaderen aan het strand

Vergaderen op het strand is dus echt even iets anders dan normaal. De Buena Vista Beach Club weet dat als geen ander. Wat is er fijner dan om halverwege even de vergadering te schorsen om zodoende het hoofd weer even vrij te maken. Je kunt kiezen om even een wandeling te maken over het strand of een andere activiteit te doen. Hierdoor krijg je wellicht nieuwe ideeën en inspiratie of ga je net even wat anders tegen de zaken aankijken, waardoor de besluitvorming een stuk makkelijker gaat. Wij hoeven je niet te overtuigen van de meerwaarde van het vergaderen aan zee. Dat doet het vergaderen aan zee zelf al.

Voordelen vergaderen aan zee

De voordelen spreken wellicht voor zich. Het uitzicht op het strand en de zee is een unieke ervaring. Het geluid en de geur van het strand zal tot inspiratie leiden en zal eventuele problemen in een ander daglicht stellen. Even weg van de kantoorvloer doet veel met mensen en zorgt ervoor dat mensen meer ontspannen zijn. Bij de Buena Vista Beach Club kunnen tot 100 mensen zittend de vergadering bijwonen. Wanneer gewenst kunnen er 200 mensen staand een vergadering of presentatie bijwonen. Maar ook voor kleinere groepen kun je bij de Buena Vista Beach Club terecht. Laat je verrassen door de mogelijkheden die vergaderen aan het strand je kan bieden en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Vergaderen aan het strand: de mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een mooie vergaderlocatie heb je heel wat leuke mogelijkheden. Maar wat is er mooie dan vergaderen aan het strand? Je geniet niet alleen van een heerlijke sfeer en een prachtig uitzicht, maar je bent direct geïnspireerd door het bruisen van de golven en het geluid van de zeemeeuwen in de lucht. Bij Beachclub Buena Vista in Scheveningen kun je voor vergaderingen, presentaties en bedrijfsfeesten terecht voor tot wel 1000 personen. Met vergaderen aan zee kies je voor een bijzondere locatie die iedereen zal waarderen. 

Offerte aanvragen voor vergaderen aan het strand

Of je nu een kleinschalige vergadering wilt organiseren, een uitgebreide presentatie of zelfs een bedrijfsfeest: het is allemaal mogelijk bij Buena Vista. Vergaderen aan het strand kan tot maar liefst 100 personen, een presentatie biedt ruimte voor 200 staanplaatsen en een bedrijfsfeest biedt ruimte tot wel 1000 personen. Je kunt bij Buena Vista dus terecht voor allerlei evenementen voor je bedrijf: van vergadering tot feest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vergaderen aan het strand en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ook krijg je dan een duidelijk beeld van de totale kosten voor de vergadering aan het strand van Scheveningen. Verder wordt besproken hoe de opstelling staat bij aankomst of welk pakket wordt gebruikt bij de vergadering of presentatie. Je bent bij iedere pakket vrij om een eigen vergaderopstelling te kiezen.

offerte ontvangen?

Vergaderen aan Zee offerte

 • DD slash MM slash YYYY
 • :

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us