Teambuilding Scheveningen

Teambuildingsdag Scheveningen

Heb je leuke collega’s, waar je wel een leuk uitje mee wilt beleven? Kies dan voor teambuilding Scheveningen bij Buena Vista Beach Club. Je kunt hier namelijk erg veel leuke dingen doen met zijn allen. Het is sowieso goed om eens wat vaker wat met collega’s te doen. Als je elkaar op het werk ziet, dan is dat toch heel anders dan wanneer je buiten het werk om wat samen doet. Leer elkaar eens wat beter kennen, misschien is iemand wel heel goed in spelletjes.

Wie is het meest praktisch? Wie denkt oplossingsgericht en wie is het meest creatief van jullie afdeling? Is dat op het werk ook zo of is er toch een verschil? Teambuilding in Scheveningen geeft het antwoord op deze vragen.

Kies je voor teambuilding Scheveningen? Dan leer je jouw collega’s binnen je eigen team pas echt goed kennen. Bekijk eens wat je met elkaar gemeen hebt en wie weet groeit er wel een mooie vriendschap uit voort. Veel collega’s weten nauwelijks iets van elkaar en daar kan nu verandering in komen! Dit zal bijdragen aan een betere band onderling!

Expeditie Robinson
Ware teambuildings activiteit

Dit bedrijfsuitje is specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit.

2 - 2.5 uur

10 tot 1500 personen

v.a. €15,- p.p.

Powerkiten / vliegeren
De ultieme uitdaging

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die van het strand en de wind houdt.

1.5 - 2 uur

2 tot 500 personen

v.a. €15,- p.p.

Cocktail workshop
Leer zelf cocktails maken

Met de voeten in het zand en uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails.

2 uur

6 tot 300 personen

v.a. €30,- p.p.

Bubble voetbal
Hilarische activiteit

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal!

 1.5 uur

2 tot 200 personen

v.a. €10,- p.p.

Zandsculpturen
Ware teambuildings activiteit

Ben je op zoek naar een creatief bedrijfsuitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

2 uur

8 tot 500 personen

v.a. €12,50 p.p.

Schilder workshop
Bent u de nieuwe picasso

Samen met je collega’s, vrienden of familie 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten

2 uur

10 tot 1000 personen

v.a. €22,50 p.p.

Pubquiz
Een ware show in Scheveningen

Het leukste live vermaak voor jou en je collega's! Deze interactieve PubQuiz bestaat uit verschillende rondes en minigames.
 

2 uur

10 tot 2000 personen

v.a. €22,50 p.p.

Slippers pimpen
Paar unieke slippers

Wil je de komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Tijdens dit bedrijfsuitje maak je een eigen paar unieke slippers.

1 uur

10 tot 500 personen

v.a. €30,- p.p.

Teambuilding Scheveningen: de onderdelen

  • Vergaderzaal met koffie, thee, water en zoetigheden.
  • Lunch deluxe.
  • Drankjes bij de lunch.
  • Drank in de pauze en bij de uitreiking.
  • Hapje (taart of bittergarnituur), hierbij kun je altijd de wensen aangeven en dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Dit is een voorbeeld van een programma voor teambuilding. Maar alles kan zo in worden gedeeld, dat teambuilding in Scheveningen aan al je wensen voldoet. Wij van Buena Vista Beach Club doen er namelijk graag alles aan om te zorgen dat je het naar je zin hebt. Je weet vast en zeker wat jullie team nodig heeft en dat is ook hetgeen wat wij graag van jou horen. Wij kunnen dan  leuke teambuildingsdag in Scheveningen op maat voor je regelen.

Wensen bij teambuilding Scheveningen

Misschien heb je dit jaar wel de eer gekregen om een leuke teambuilding activiteit te regelen in Scheveningen. Maar als je er niet goed uit komt, dan hebben wij de oplossing voor jou. Of nog beter gezegd, wij zijn de oplossing. Bij Buena Vista Beach Club kun je namelijk erg veel leuke teambuilding activiteiten volgen en dit gaat echt een mooie ervaring zijn.

Er kan overal rekening mee worden gehouden, alles is namelijk maatwerk. We hebben wel wat voorbeelden van programma’s die gevolgd kunnen worden. Maar ook daar kunnen we van afwijken. Alles is bespreekbaar. Dus als je weet wie er meegaan, welke leeftijden, wanneer, en wat het doel is, geef dat dan aans door. Wij van Buena Vista denken graag met je mee.

Offerte Teambuilding Scheveningen

Natuurlijk moet voordat je de teambuilding in Scheveningen bij Buena Vista Beach Club vast gaat leggen helder zijn wat je mag verwachten en wat de kosten zijn. Bij ons heb je dan ook de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Geef hierbij dan zo specifiek mogelijk aan met hoeveel personen je komt, wat de wensen zijn, of er eventueel extra aandachtspunten zijn, etc. Aan de hand daarvan kunnen wij je een passend voorstel doen en dan kunnen we er samen vast en zeker uitkomen. Ben je ook benieuwd wat wij van Buena Vista Beach Club voor jou kunnen betekenen en heb je zin om je collega’s beter te leren kennen? Dan is dit het moment om er werk van te maken, zodat je binnenkort de teambuilding in Scheveningen aan mag kondigen en samen een leuke dag gaat beleven. Wij kijken er namelijk echt naar uit om het uitje te mogen regelen, en doen er graag alles aan om te zorgen dat jullie de dag van je leven hebben.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Contact

Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

12 + 1 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us