Strandtent Zwarte pad

Buena Vista
Beach Club

Strandtent Zwart pad Scheveningen

Buena Vista Beach Club is een strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Misschien ken je het Zwarte Pad al. Maar zo niet, dan leggen we je daar graag wat meer over uit. Het hele zwarte pad loopt vanaf de boulevard helemaal door tot aan de noordkant van de parking. Hier kom je naast Buena Vista Beach Club nog 11 andere strandtenten in Scheveningen tegen.

Bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad hoef je niet op een handdoek te liggen. Net als bij alle andere strandtenten hebben we fijne bedjes, loungebedden of zelfs zitzakken. Het is echt genieten als je bij een strandtent op het Zwarte Pad bent. Zo geniet je van een prachtig uitzicht. Dat is echt de moeite waard en daar kun je vast en zeker geen genoeg van krijgen. Dat is dan ook precies de reden dat er ieder jaar zoveel mensen graag een strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen bezoeken.

Altijd wat te doen bij strandtent Zwarte pad

Doordat er zoveel strandtenten zijn is er aan het Zwarte Pad altijd wat te doen. Hier kun je echt genieten, tot rust komen en je laat je hier vanzelf inspireren. Er zijn veel mensen die hier een workshop willen volgen, een activiteit willen doen of gewoon lekker komen feesten. Ben jij ook wel in voor een feestje bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad? Ga na wat de mogelijkheden zijn en welke data er nog vrij zijn.

Wat vier je bij strandtent Zwarte pad?

Iedere dag is een groot feest, maar als je gaat trouwen of je bent jarig, dan mag je dit wel op een unieke manier vieren. Sta er eens wat langer bij stil en organiseer je feest bij Buena Vista strandtent Zwarte Pad. Hier kun je namelijk feesten tot in de vroege uurtjes en dan wordt er heel veel voor je geregeld. Alles is maatwerk en vooraf weet je al precies waar je aan toe bent. Het is tijd om er wat leuks van te maken en een mooi feest te organiseren! Bij de ligbedden kun je natuurlijk alvast een wijnkoeler hangen.

Bereikbaarheid strandtent Zwarte Pad

Er is een grote parking aanwezig bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad. Dat is dan ook het eindpunt van een aantal bussen en trams. Dit is een drukke maar ook een hippe strandopgang en dit zijn niet zomaar wat beachclubs, hier ga jij echt genieten!

Ook voor gezinnen met kinderen is een strandtent aan het Zwarte Pad Scheveningen geschikt. Zo zijn er bijvoorbeeld kleurrijke verdwaalpalen.

Met tram 1 en tram 9 kun je vanaf het CS en HS naar de eindhalte zwarte pad, vanaf bus 21 en 23 ook, en als je met de auto komt dan kun je alleen tegen betaling parkeren en dat geldt het hele jaar door. Kom daarom snel langs en geniet van het mooie uitzicht van onze strandtent aan het Zwarte Pad.