Strandtent Zwarte Pad

Buena Vista Beach Club

wij waarderen de zee voor de

Deur en het strand om ons heen.

Snel reserverenofferte aanvragen

Strandtent Zwarte Pad Scheveningen

Beachclub Scheveningen

Buena Vista Beach Club is een strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Misschien ken je het Zwarte Pad al. Maar zo niet, dan leggen we je daar graag wat meer over uit. Het hele zwarte pad loopt vanaf de boulevard helemaal door tot aan de noordkant van de parking. Hier kom je naast Buena Vista Beach Club nog 11 andere strandtenten in Scheveningen tegen.

Bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad hoef je niet op een handdoek te liggen. Net als bij alle andere strandtenten hebben we fijne bedjes, loungebedden of zelfs zitzakken. Het is echt genieten als je bij een strandtent op het Zwarte Pad bent. Zo geniet je van een prachtig uitzicht. Dat is echt de moeite waard en daar kun je vast en zeker geen genoeg van krijgen. Dat is dan ook precies de reden dat er ieder jaar zoveel mensen graag een strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen bezoeken.

Onze top arrangementen

trouwen locatie Scheveningen
Trouwlocatie

De unieke officiële trouw locatie. Beleef uw droom dag op het adembenemende strand volledig georganiseerd.

BBQ Scheveningen

Uw volledige bedrijfsuitje zorgeloos uit handen genomen door Buena Vista Beach Club.

Ruime keuze aan verschillende activiteiten programma's voor een onvergetelijke dag 

BBQ Scheveningen

Verschillende arrangementen aan met ruime keuze aan vlees en vis soorten

Altijd wat te doen bij strandtent Zwarte pad

Doordat er zoveel strandtenten zijn is er aan het Zwarte Pad altijd wat te doen. Hier kun je echt genieten, tot rust komen en je laat je hier vanzelf inspireren. Er zijn veel mensen die hier een workshop willen volgen, een activiteit willen doen of gewoon lekker komen feesten. Ben jij ook wel in voor een feestje bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad? Ga na wat de mogelijkheden zijn en welke data er nog vrij zijn.

Wat vier je bij strandtent Zwarte pad?

Iedere dag is een groot feest, maar als je gaat trouwen of je bent jarig, dan mag je dit wel op een unieke manier vieren. Sta er eens wat langer bij stil en organiseer je feest bij Buena Vista strandtent Zwarte Pad. Hier kun je namelijk feesten tot in de vroege uurtjes en dan wordt er heel veel voor je geregeld. Alles is maatwerk en vooraf weet je al precies waar je aan toe bent. Het is tijd om er wat leuks van te maken en een mooi feest te organiseren! Bij de ligbedden kun je natuurlijk alvast een wijnkoeler hangen.

Bereikbaarheid strandtent Zwarte Pad

Er is een grote parking aanwezig bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad. Dat is dan ook het eindpunt van een aantal bussen en trams. Dit is een drukke maar ook een hippe strandopgang en dit zijn niet zomaar wat beachclubs, hier ga jij echt genieten!

Ook voor gezinnen met kinderen is een strandtent aan het Zwarte Pad Scheveningen geschikt. Zo zijn er bijvoorbeeld kleurrijke verdwaalpalen.

Met tram 1 en tram 9 kun je vanaf het CS en HS naar de eindhalte zwarte pad, vanaf bus 21 en 23 ook, en als je met de auto komt dan kun je alleen tegen betaling parkeren en dat geldt het hele jaar door. Kom daarom snel langs en geniet van het mooie uitzicht van onze strandtent aan het Zwarte Pad.


 

Lunch

Geniet van een heerlijk biologische gerecht op een fantastische locatie. Super vers en met zorg gemaakt.

Diner

Diner met heerlijke streek- en kwaliteitsproducten. Onze kaart bestaat uit een vleeskaart en een viskaart.

BBQ

Vers, biologisch en natuurlijk enorm smaakvol. Een BBQ bij Buena Vista strandtent Scheveningen is altijd lekker, gezellig en sfeervol.

Ontbijt

Bij De Buena Vista Beach Club Scheveningen kun je fantastisch ontbijten met uiteraard een geweldig uitzicht op de zee.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je graag een activiteit bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad laten organiseren? Vraag direct vrijblijvend een offerte bij ons op. Wij nemen dan contact op om je wensen te bespreken.

Wanneer je hierna voor de Buena Vista Beach Club kiest, zullen wij ervoor zorgen dat jouw wensen in vervulling gaan. Of je nou een teamuitje wilt laten organiseren, een vrijgezellenfeest wilt vieren of dat je bij ons het ja-woord wilt geven, wij organiseren het allemaal met de grootste zorg van A tot Z. Wij zien je graag verschijnen bij Buena Vista Strandtent Zwarte Pad.

12 + 10 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us