Strandtent Zwarte Pad

Buena Vista Beach Club

wij waarderen de zee voor de

Deur en het strand om ons heen.

Snel reserverenofferte aanvragen

unieke strandtent zwarte pad

Beachclub Scheveningen

Een heerlijke strandtent waar je gaat genieten is toch wel Buena Vista Beach Club. Heb je wel eens gehoord van het zwarte pad? Daar leggen we je graag wat meer over uit, want het hele zwarte pad loopt vanaf de boulevard helemaal tot aan de noordkant van de parking. Je komt hier in totaal ongeveer twaalf strandtenten tegen. Je hoeft hier niet op een handdoek te liggen, want de strandtenten hebben allemaal fijne bedjes, loungebedden of zelfs zitzakken. Dit wordt echt genieten als je hier bent en het uitzicht, dat is pas echt de moeite waard en daar kun je vast en zeker geen genoeg van krijgen. Dit is dan ook precies de reden dat er ieder jaar zoveel mensen graag een strandtent bij het Zwarte Pad bezoeken.

Onze top arrangementen

trouwen locatie Scheveningen
Trouwlocatie

De unieke officiële trouw locatie. Beleef uw droom dag op het adembenemende strand volledig georganiseerd.

BBQ Scheveningen
Bedrijfsuitje

Uw volledige bedrijfsuitje zorgeloos uit handen genomen door Buena Vista Beach Club.

Activiteiten

Ruime keuze aan verschillende activiteiten programma's voor een onvergetelijke dag 

BBQ Scheveningen

BBQ

Verschillende arrangementen aan met ruime keuze aan vlees en vis soorten

Altijd wat te doen bij strandtent Zwarte pad

Doordat er zoveel strandtenten zijn is er bij Zwarte Pad altijd wat te doen. Dit is maar goed ook, want je gaat hier echt genieten, tot rust komen en je laat je hier vanzelf inspireren. Er zijn veel mensen die hier een workshop willen volgen, teambuilding organiseren of komen feesten.
Ben jij ook wel in voor een feestje? Dan kun je altijd nagaan wat de mogelijkheden zijn en welke data nog vrij zijn voor jouw bestemming!

Wat vier je bij strandtent Zwarte pad?

Iedere dag is toch een groot feest, maar als je gaat trouwen of je bent jarig, dan mag dat toch wel extra worden gevierd? Sta er eens wat langer bij stil en dat kan zeker bij een strandtent Zwarte Pad. Hier kun je namelijk feesten tot in de vroege uurtjes en dan wordt er heel veel voor je geregeld. Alles is maatwerk en vooraf weet je al precies waar je aan toe bent. Toch wel tijd om er wat leuks van te maken en wat moois te organiseren! Je kunt bij de ligbedden natuurlijk een wijnkoeler hangen en dan is het feest toch al begonnen?

Bereikbaarheid strandtent Zwarte Pad

Er is een grote parking aanwezig bij het zwarte pad en dat is dan ook het eindpunt van een aantal bussen en trams. Dit is een drukke maar ook een hippe strandopgang en dit zijn niet zomaar wat beachclubs, daar ga jij echt genieten! Ook voor gezinnen met kinderen is het hier geschikt, zo zijn er bijvoorbeeld kleurrijke verdwaalpalen. Met tram 1 en tram 9 kun je vanaf het CS en HS naar de eindhalte zwarte pad, vanaf bus 21 en 23 ook, en als je met de auto komt dan kun je alleen tegen betaling parkeren en dat geldt het hele jaar door. Kom daarom ook snel een bezoekje brengen en geniet van het mooie uitzicht en nog zoveel meer!


 

Lunch

De meest heerlijke biologische lunch laten verzorgen die je ooit gegeten hebt. Super vers en met zorg gemaakt.

Diner

Diner met heerlijke streek- en kwaliteitsproducten. Onze kaart bestaat uit een vleeskaart en een viskaart.

BBQ

Vers, biologisch, ontspannen, gezellig en natuurlijk enorm smaakvol. BBQ´en op Scheveningen doe je het beste bij ons.

Ontbijt

Bij De Buena Vista Beach Club kun je fantastisch ontbijten in Scheveningen met uiteraard een geweldig uitzicht op de zee.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je graag een activiteit bij de Buena Vista Beach Club laten organiseren? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte bij ons op. Wij zullen dan contact met je opnemen en jouw wensen bespreken. Wanneer je hierna voor de Buena Vista Beach Club kiest, zullen wij ervoor zorgen dat jouw wensen in vervulling zullen gaan. Of je nou een teamuitje wil laten organiseren, een vrijgezellenfeest wil vieren of bij ons het ja-woord wil geven, wij organisren het allemaal met de grootste zorg van A tot Z. Wij zien je graag verschijnen bij de Buena Vista Beach Club.

5 + 11 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us