Activiteiten Scheveningen strand

Activiteiten Scheveningen

Zocht je op ‘activiteiten Scheveningen strand’? Wij bieden een ruime keuze aan verschillende activiteiten programma’s in Scheveningen. Evenals heerlijke combinatie pakketten inclusief een lunch of diner in de vorm van een overheerlijke BBQ. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuze te maken uit onze vernieuwde menukaart. 

Buena vista beachclub is een unieke strandtent voor alle soorten bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Scheveningen. Wij organiseren graag een vergadering. Maar voor een teamuitje of bedrijfsuitje zijn er ook genoeg activiteiten op het strand van Scheveningen te vinden. Alle strandactiviteiten hebben een volledig verzorgd programma. Tot de mogelijkheden behoort een walking diner of een BBQ met collega’s, een zomerse netwerkborrel of een spetterend bedrijfsfeest. 

Samen met onze vaste partners verzorgen wij je een dag om nooit te vergeten. Kijk bij onze aanbieding voor een totaal arrangement. * Niet alle activiteiten vallen onder de succesformule.

Uiteraard is het mogelijk om een van de ‘activiteiten Scheveningen strand’ te combineren met een BBQ! De expeditie wordt voor de strandtent verzorgd waar je uiteindelijk ook zal eten.

Aanbieding 1:  50 euro per persoon: Expeditie Robinson + 3 drankjes + BBQ deluxe

Aanbieding 2: 60 euro per persoon: Expeditie Robinson + 2 drankjes + BBQ deluxe + 2 uur drankarrangement

Expeditie Robinson
Ware teambuildings activiteit

Dit bedrijfsuitje is specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit.

2 - 2.5 uur

10 tot 1500 personen

v.a. €15,- p.p.

Powerkiten / vliegeren
De ultieme uitdaging

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die van het strand en de wind houdt.

1.5 - 2 uur

2 tot 500 personen

v.a. €15,- p.p.

Cocktail workshop
Leer zelf cocktails maken

Met de voeten in het zand en uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails.

2 uur

6 tot 300 personen

v.a. €30,- p.p.

Bubble voetbal
Hilarische activiteit

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal!

 1.5 uur

2 tot 200 personen

v.a. €10,- p.p.

Beachvolley
De ultieme uitdaging

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die van het strand en de wind houdt.

2 uur

10 tot 4000 personen

v.a. €15,- p.p.

Archery tag
De nieuwe Robin Hood

Archery Tag Scheveningen is een combinatie van paintball en trefbal en vindt plaats op het strand van Scheveningen. 

 1.5 uur

6 tot 100 personen

v.a. €15,- p.p.

Zeskamp
Hilarische activiteit

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal!

2 uur

10 tot 1500 personen

v.a. €15,- p.p.

Gps tocht
Ware teambuildings activiteit

Een GPS tocht is de ideale survival activiteit. Dit actieve bedrijfsuitje speelt zich af op Scheveningen strand. 

1 uur

10 tot 100 personen

v.a. €15,- p.p.

Zandsculpturen
Ware teambuildings activiteit

Ben je op zoek naar een creatief bedrijfsuitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

2 uur

8 tot 500 personen

v.a. €12,50 p.p.

Schilder workshop
Bent u de nieuwe picasso

Samen met je collega’s, vrienden of familie 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. 

2 uur

10 tot 1000 personen

v.a. €22,50 p.p.

Pubquiz
Een ware show in Scheveningen

Het leukste live vermaak voor jou en je collega's! Deze interactieve PubQuiz bestaat uit verschillende rondes en minigames.
 

2 uur

10 tot 2000 personen

v.a. €22,50 p.p.

Slippers pimpen
Paar unieke slippers

Wil je de komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Tijdens dit bedrijfsuitje maak je een eigen paar unieke slippers.

1 uur

10 tot 500 personen

v.a. €30,- p.p.

Voorbeeld programma

De start- en eindtijden kunnen echter volledig naar eigen wens worden aangepast.

Voorbeeld programma
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14.30 uur Start van activiteiten
15.30 uur Korte pauze
15.45 uur Aanvang deel 2 van activiteiten
16.45 uur Einde activiteiten
17.00 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

16.30 uur Aansluitend borreluurtje
17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur Einde programma

Welke strandactiviteiten worden er georganiseerd

Je kunt op het Scheveningse strand bij de Buena Vista Beach Club diverse uitdagende strandactiviteiten voor jou en jouw groep laten organiseren. Wat dacht je van de volgende activiteiten:

  • Expeditie Robinson (tactisch spel)
  • Powerboat varen (varen op de zee)
  • Powerkiten (vliegeren op het stand)
  • GPS tochten (gave tocht over strand en boulevard)
  • Archery tag (combinatie van trefbal en paintbal, maar zonder paint en met pijl en boog)
  • Bubble voetbal (voetballen met om je heen een plastic bubbel)
  • Beachvolleybal (volleybal op het strand)

Al deze gave strandactiviteiten in Scheveningen worden natuurlijk begeleid door zeer gemotiveerde professionals. HIerdoos is iedere activiteit goed en veilig te volgen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid in het organiseren van deze activiteiten. Zo houden ze overzicht over de groep en zijn ze er om aanwijzingen te geven. Ten alle tijden houden onze instructeurs de veiligheid goed in de gaten zodat er geen vervelende ongelukken kunnen gebeuren.

Strandactiviteit Scheveningen voor iedereen

Bij de Buena Vista Beach Club kan iedere groep bij ons een of meerdere strandactiviteiten boeken en laten organiseren. Wanneer je een teambuildingsuitje met je bedrijf of afdeling wil laten organiseren, dan regelen wij dat voor je. Of wat dacht je wanneer je tijdens een familie-uitje iets uitdagends wil doen op het strand? Onze strandactiviteiten zijn voor iedereen geschikt. Maar ook wanneer je met een groep vrienden een weekend weg bent of een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent, de Buena Vista Beach Club regelt de activiteiten in Scheveningen van A tot Z.

Blijf plakken voor lunch of diner

Heb je de uitdagende strandactiviteit in Scheveningen afgerond? Dan ben je vast toe aan een heerlijk verfrissend drankje op het prachtige terras van de Buena Vista Beach Club. Waarschijnlijk heb je er ook trek van gekregen. Hiervoor kun je een heerlijke lunch of diner bij ons bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreide kaart en voor groepen die reserveren hebben wij mooie uitgebreide arrangementen samengesteld.  Ook hebben wij speciale barbecue arrangementen en een dranken arrangement waarmee je de drank kunt afkopen. Ideaal voor de gezellige feestjes waar je enorme dorst van krijgt.

Boek direct één van de activiteiten Scheveningen strand

Dus waar wacht je op? De zon schijnt, het strand ligt er prachtig bij en de Buena Vista Beach Club is helemaal klaar voor jouw bezoek. Boek direct jouw strandactiviteiten op Scheveningen bij de Buena Vista Beach Club. Zo beleef je een hele toffe en bijzondere dag met vrienden, collega’s of familie. Wij zorgen ervoor dat dit een dag wordt men nog lang over napraat.

Sportieve strandactiviteiten Scheveningen

Als je zin hebt om een sportieve strandactiviteit te organiseren, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, dan ben je bij Buena Vista Beach Club aan het juiste adres. De vraag is echter, wat wil je doen? Er kan namelijk heel veel geregeld worden door ons. Voor alle leeftijden en voor iedere groepsgrootte zijn er activiteiten in Scheveningen. Daarom gaan wij graag met jou persoonlijk in gesprek. Zo kunnen we nagaan welke sportieve activiteiten het beste bij jullie groep passen.

Teambuilding op het strand

Of dat je nou met je familie een leuke sportieve activiteit wil volgen, of met collega’s. Bij Buena Vista Beach Club ben je sowieso aan het juiste adres. Het is altijd leuk om als team een leuke activiteit te ondernemen. Hierdoor leer je elkaar beter kennen. Zo ben je een keer onder andere omstandigheden bij elkaar, op een andere plaats en met een ander doel. Hierdoor kan er ook wat moois groeien in de zin van vriendschap. De hele dag op kantoor over werk praten is toch heel wat anders dan samen wat leuks doen bij Buena Vista Beach Club? Kies dus voor teambuilding in de vorm van een strandactiviteit.

Familiedag met strandactiviteiten

Ga je eens per jaar met de familie wat leuk doen? En zoek jij een locatie waar jong en oud samen kunnen komen maar ook samen wat leuke dingen kunnen doen? Bij Buena Vista Beach Club heb je die kans, lekker aan het strand, mooi uitzicht op zee en dan een workshop volgen samen, of sporten. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee welke van de activiteiten Scheveningen strand het beste bij jullie past. Het gaat er om dat het voor jong en oud leuk is en daar weten wij wel raad mee. Een zeskamp is ook altijd erg leuk en daar leggen we je graag wat meer over uit. Vier daarom ook je familiedag dit jaar bij ons, en dan zal je daar nog lang van na kunnen genieten.

School: Activiteiten Scheveningen strand

Ook voor scholen bieden wij veel mogelijkheden aan. Zo kun je je sportdag bijv. door Buena Vista Beach Club laten organiseren. Zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan op het strand sporten? Kinderen zullen door het dolle heen zijn, extra hun best doen en genieten. Dit is toch ook wat je graag ziet? Het is dus een goed idee om te kiezen voor een strandactiviteit in Scheveningen. Van de sportieve activiteiten zijn er hier het hele jaar door meer dan genoeg te doen.

Maatwerk bij sportieve activiteiten

Bij Buena Vista Beach Club heb je verschillende mogelijkheden op het gebied van sportieve activiteiten. Het kan afgestemd worden op de leeftijd, op het doel, maar ook op de groepsgrootte. Zo kan er een zeskamp plaatsvinden, maar je kunt ook in kleine groepen tegen elkaar strijden. Er kan ook wat rustiger aan worden gedaan, wij passen het programma aan, aan jong en oud, zodat iedereen een leuke dag heeft en mee kan doen. Heb je bepaalde wensen? Geef het dan aan bij ons en dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Offerte sportieve activiteiten Scheveningen strand

Voordat je de sportieve activiteiten door ons van Buena Vista Beach Club laat organiseren, is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Bij ons heb je daarom de mogelijkheid om eerst een offerte aan te vragen. Geef daarbij zo gedetailleerd mogelijk weer wat de wensen zijn, bijv. hoeveel mensen, welke leeftijden, eventuele beperkingen en wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij een programma opstellen en een offerte maken. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen, op naar een sportieve activiteiten dag bij Buena Vista Beach Club.

Contact

Wil je meer weten over een bedrijfsuitje aan het Zwarte Pad in Scheveningen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

6 + 2 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00
Vr - Za: 09:00 - 02:00
Zo: 09:00 - 01:00

Vraag gerust naar de mogelijkheden Via 070-3500813

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us