Expeditie Robinson

Vanaf 8 pers. 20,00 p.p

Vanaf 20 pers. 17,50 p.p

Vanaf 50 pers. 15,00 p.p

Vanaf 100 pers. 12,50 p.p

Prijzen zijn incl. BTW

 2 uur

 8 tot 3000 pers.

Geheel vrijblijvend

Wij helpen u graag

   Bel ons op 070 350 08 13

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Ware expeditie op het strand van Scheveningen

Expeditie robinson Scheveningen

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire Boek hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!

Onderdelen Expeditie Robinson

De proeven die de kandidaten tijdens de Be Robinson Experience in Scheveningen moeten doorstaan hebben samenwerking, creativiteit en sportiviteit als centrale thema’s. Tijdens de proeven worden de kandidaten uitgedaagd om hun eigen grenzen te verleggen en hun kwaliteiten op het juiste moment in te zetten. Tijdens uw deelname aan de Be Robinson Experience kunt u de volgende onderdelen verwachten:

 • Kick-off en het maken van de kampvlaggen
 • Competitieve touwtrekwedstrijd
 • Katapult bouwen
 • XL Jenga
 • Bamboetoren of waterrace bouwen
 • Diverse breinbrekers en uitdagende mindgames
 • Hindernisbanen afleggen
 • Overlevingstechnieken toepassen, waaronder vuur maken

Prijsuitreiking met een prachtige beker!

 

Prijzen Expeditie Robinson

Groepen vanaf 8 pers. 20,00 p.p

Groepen vanaf 20 pers. 17,50 p.p

Groepem vanaf 50 pers. 15,00 p.p

Groepen vanaf 100 pers. 12,50 p.p

Prijzen zijn incl. BTW

Wij helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070 350 08 13

chat-icon Stuur ons een bericht

clock-icon Chat met ons

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Programma expeditie robinson

Bent u benieuwd naar het programma van de Expeditie Robinson? We hebben een voorbeeldprogramma samengesteld, zodat u een beter beeld krijgt van de inhoud van de Expeditie Robinson. De start- en eindtijden kunnen echter volledig naar eigen wens worden aangepast.

Voorbeeld programma
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14.30 uur Start van robinson crusoe experience
15.30 uur Korte pauze
15.45 uur Aanvang deel 2 van robinson crusoe experience
16.45 uur Einde robinson crusoe experience
17.00 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

16.30 uur Aansluitend borreluurtje
17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur Einde programma

Prijzen Expeditie Robinson + BBQ basis

Vanaf 8 pers.   :  39,95
Vanaf 25 pers. :  37,45
Vanaf 50 pers. :  34,95

Aanbieding 1 – 50 euro per persoon

 • 2 consumptie bonnen 
 • Expeditie robinson
 • BBQ deluxe 

Aanbieding 2  – 60 euro per persoon

 • 2 consumptie bonnen 
 • 2 uur drankarrangement
 • Expeditie robinson
 • BBQ deluxe 

 

Programma Expeditie robinson

Vanaf nu is het mogelijk om ook zelf te strijden om de felbegeerde Robinson-titel. Tijdens de Robinson Experience in Scheveningen kunt u zelf ervaren hoe ‘Robinson Crusoe’ zich voelde. Samen met uw kampgenoten gaat u tijdens verschillende uitdagende proeven de competitieve strijd aan. Maar vergeet niet om ook uw kampgenoten te vriend te houden, want tijdens de eilandraad kunnen zij ervoor zorgen jij uiteindelijk de Robinson van het spel wordt. In de Expeditie Robinson staat samenwerken, creativiteit en doorzettingsvermogen centraal. De kandidaten worden in het spel uitgedaagd om buiten hun comfort zone te treden en hun eigen kennis en kunde op een zo goed mogelijke manier toe te passen. Wilt u ook kunnen pronken met de felbegeerde Robinson-titel? Laat de strijd maar beginnen!

Het spannende programma van Expeditie

De ervaringen die u opdoet tijdens de Expeditie Robinson in Scheveningen doen bijna niet onder voor een deelname aan het televisieprogramma ‘Expeditie Robinson’. Net als in het televisieprogramma, worden kandidaten tijdens de Expeditie Robinson gedropt op een ‘onbewoond eiland’, waar zij na een korte kick-off zullen worden onderverdeeld in twee verschillende teams. Nadat de kampen kort de tijd hebben gehad om elk een unieke kampvlag te maken, gaat het spel beginnen. Tijdens de Expeditie Robinson zullen de twee kampen de strijd met elkaar aangaan tijdens zogenoemde ‘proeven’. Tijdens deze proeven worden de kandidaten zowel fysiek als mentaal uitgedaagd. Om het spel te kunnen winnen is het echter niet alleen van belang om goed te presenteren tijdens de proeven, ook is het belangrijk om uw teamgenoten te vriend te houden. Tijdens de eilandraad krijgt elke kandidaat namelijk de mogelijkheid om een positieve stem uit brengen op één van zijn of haar teamgenoten. De persoon met de meeste positieve stemmen krijgt in de rest van het spel een flinke voorsprong richting de Robinson-titel.

Maximaal presteren tijdens de uitdagingen

De proeven die de kandidaten tijdens de expeditie robinson moeten doorstaan zijn vergelijkbaar met die uit het boek ‘Robinson crusoe’. De proeven zijn op een dusdanige manier ingericht, dan de kandidaten op verschillende gebieden worden uitgedaagd. Zo moeten kandidaten intensief met elkaar samenwerken om de overwinning in de wacht te kunnen slepen. Doordat de proeven om verschillende kwaliteiten en vaardigheden vragen, is er voor elke kandidaat tenminste één proef waar hij of zij in kan uitblinken. Nadat het spel is afgelopen bepaalt de jury in een laatste eilandpraat welk team heeft gewonnen. Bent u klaar om de strijd om de Robinson-titel aan te gaan?

Vraag gerust naar de mogelijkheden Via 070-3500813

Praktische informatie voor de Expeditie robinson Scheveningen

Doordat de Be Robinson Experience in Scheveningen een flexibel spel is, kunnen we de spelelementen, locatie en tijdsduur aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor een andere locatie dan Scheveningen te kiezen. Daarnaast kunnen we u een standaard Be Robinson Experience aanbieden. Om u een beter beeld te geven wat u daarbij kunt verwachten, geven we u een overzicht van de belangrijkste praktische zaken.

Be Robinson Experience perfect voor een bedrijfsuitje

Doordat tijdens de Be Robinson Experience teambuilding centraal staat, is dit de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje. Tijdens het spel worden de kandidaten op verschillende vlakken uitgedaagd. De kandidaten ontdekken tijdens de Be Robinson Experience kwaliteiten bij zichzelf waarvan ze niet wisten dat ze die hadden. Door een gezonde afwisseling van fysieke en mentale proeven, is de Be Robinson Experience voor eenieder een leuke activiteit!

Be Robinson Experience ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje

De Be Robinson Experience is een ideale activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of familiedag. Afhankelijk van uw eigen wensen kunnen de spelelementen namelijk volledig worden aangepast aan het soort kandidaten. Dit maakt de Be Robinson Experience geschikt voor alle leeftijden en alle soorten kandidaten.

Compleet verzorgde Be Robinson Experience in Scheveningen

Door de ruime ervaringen van Buena Vista Beachclub met het organiseren van Be Robinson Experiences en onze samenwerking met verschillende strandtenten, kunnen wij u een compleet verzorgde activiteit in Scheveningen aanbieden. Wij kunnen de Be Robinson Experience volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

3 + 11 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us