Teamuitje Scheveningen

Een leuk teamuitje op het strand

Teamuitje Scheveningen: Genieten van een heerlijk teamuitje in Scheveningen? Wij zorgen ervoor dat dit uitje goed geregeld is. Wij zijn ontzettend trots op onze prachtige locatie. Het is namelijk altijd heerlijk aan zee. Hiernaast hebben we een mooi uitzicht op het strand waar wij het hele jaar door mooie activiteiten organiseren. Dit doen wij ook graag voor jou!

Het is altijd leuk om eens wat anders te doen met je collega’s. Misschien wil je elkaar wel beter leren kennen buiten het werk om. Niet de hele dag praten over de jaarcijfers en de doelen van het bedrijf, maar gewoon andere leuke dingen doen! Goed om dus een leuk uitstapje te organiseren. Voor een teamuitje in Scheveningen ben je bij ons aan het juiste adres.

Er is keuze uit veel leuke teambuilding activiteiten. Al deze activiteiten kun je combineren met een BBQ! De bbq wordt voor de strandtent verzorgd. Hier zul je tijdens het ’teamuitje Scheveningen’ uiteindelijk heerlijk eten.

Aanbieding 1:  50 euro per persoon: Expeditie Robinson + 3 drankjes + BBQ deluxe

Aanbieding 2: 60 euro per persoon: Expeditie Robinson + 2 drankjes + BBQ deluxe + 2 uur drankarrangement

Expeditie Robinson
Ware teambuildings activiteit

Dit bedrijfsuitje is specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit.

2 - 2.5 uur

10 tot 1500 personen

v.a. €15,- p.p.

Powerkiten / vliegeren
De ultieme uitdaging

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die van het strand en de wind houdt.

1.5 - 2 uur

2 tot 500 personen

v.a. €15,- p.p.

Cocktail workshop
Leer zelf cocktails maken

Met de voeten in het zand en uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails.

2 uur

6 tot 300 personen

v.a. €30,- p.p.

Bubble voetbal
Hilarische activiteit

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal!

 1.5 uur

2 tot 200 personen

v.a. €10,- p.p.

Zandsculpturen
Ware teambuildings activiteit

Ben je op zoek naar een creatief bedrijfsuitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

2 uur

8 tot 500 personen

v.a. €12,50 p.p.

Schilder workshop
Bent u de nieuwe picasso

Samen met je collega’s, vrienden of familie 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. 

2 uur

10 tot 1000 personen

v.a. €22,50 p.p.

Pubquiz
Een ware show in Scheveningen

Het leukste live vermaak voor jou en je collega's! Deze interactieve PubQuiz bestaat uit verschillende rondes en minigames.
 

2 uur

10 tot 2000 personen

v.a. €22,50 p.p.

Slippers pimpen
Paar unieke slippers

Wil je de komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Tijdens dit bedrijfsuitje maak je een eigen paar unieke slippers.

1 uur

10 tot 500 personen

v.a. €30,- p.p.

Welk teamuitje Scheveningen kies je?

Je kunt er met een team lekker een dagje op uit, maar waar ga je naar toe in Scheveningen, wat wil je doen? Je zou kunnen denken aan een sportieve activiteit. Wil je tegen elkaar strijden op het strand van Scheveningen door middel van sportactiviteiten? Of speel je liever rustig een quiz? Je kunt ook de zee op met de Powerboat of je kunt een workshop volgen, bijv. schilderen. Je kunt ook van alles wat doen, en het dan afwisselen met een hapje en drankje.

Tijdens het teamuitje in Scheveningen ben je de hele dag met elkaar op pad. Zo leer je elkaar beter kennen. Hiervoor wissel je af in groepjes maar je doet ook dingen als team samen. Op deze manier ontdek je ook andere talenten van elkaar.  Misschien kan er wel iemand heel goed schilderen of juist praktisch denken. Laat het allemaal tot uiting komen. Teamuitje Scheveningen organiseren? Wij van Buena Vista Beach Club regelen dat graag voor jou.

Vragen over teamuitje Scheveningen?

Heb je nog vragen over het teamuitje in Scheveningen? Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact met ons op zodat wij alle vragen kunnen beantwoorden. We denken graag met je mee. Dan gaan wij er samen voor zorgen dat het een geslaagde dag wordt! Het belangrijkste is dat wij kiezen voor maatwerk en dat de wensen die je hebt altijd centraal staan bij ons. Kom ook van ons mooie uitzicht genieten. En ervaar met jouw team hier de dag van je leven.

Offerte ontvangen?

Voordat je een teamuitje in Scheveningen kunt vastleggen, is het goed om na te gaan wat de kosten zijn. Vanuit het bedrijf heb je wellicht een vast budget waar je rekening mee moet houden. Dit is dan je uitgangspunt om het teamuitje in Scheveningen te realiseren. Gelukkig is dat bij ons heel goed mogelijk want bij ons staat maatwerk centraal. Geef daarom aan wat de wensen zijn, met hoeveel personen je wil komen en wat je graag zou willen doen.  Laat ons ook weten of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden (bijv. dieetwensen). Van daaruit kunnen wij een offerte maken voor jou, echt op maat, en geheel vrijblijvend. Laat het dan even bezinken. Vanuit daar kun je kijken welke activiteiten je wilt doen tijdens het teamuitje in Scheveningen.

Zakelijk offerte

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us