Sportdag scholen

Sportdag Scheveningen

Beachclub Scheveningen

Het is soms lastig om een goede locatie te regelen als je een sportdag wil regelen voor de hele school. Maar dankzij Buena Vista Beach Club is dat verleden tijd. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres om dat te realiseren. Het is toch geweldig als je leerlingen lekker op het strand kunnen sporten? De meeste kinderen vinden het heerlijk en zullen er echt naar uitkijken. Een mooie zonnige dag, een heel strand voor de hele school alleen, de mooie zee, het uitzicht is echt adembenemend mooi! Dit is een extra motivatie voor leerlingen, ze zullen echt verrast zijn, veel energie hebben en daardoor ook extra goed hun best doen! Zo geef je de kinderen echt de leukste sportdag van dit jaar mee.  

NR1 Schooluitje: Powerkiten

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor sportieve leerlingen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien met vliegers in alle soorten en maten.
✔️Theorie- en veiligheidsinstructies
✔️Vlieger praktijk, onder begeleiding van een instructeur.

Duur: 1.5 uur
Prijs: €12,50 p.p.

NR2 Schooluitje: Be Robinson Crusoe Kids

Robinson Crusoe Experience is het ideale kinderfeestje op strand! Dit unieke kinderfeestje staat in het teken van sportief, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Be Robinson crusoe Experience spelonderdelen;

✔️ Eigen Teamvlag maken
✔️ Liaantrekken
✔️ Reuze katapult maken
✔️ Jenga XL
✔️ Bamboe toren bouwen of waterrace
✔️ Memory games en breinbrekers
✔️ Primitief vuur maken in combinatie met Hindernisbaan

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.

NR3: Schooluitje Op Maat Samenstellen

We hebben een groot scala aan diverse spelen voor een Schooluitje. U kun een keuze maken uit 6 verschillende spellen:

  • Beachvolleybal
  • Beach soccer
  • Tjoekbal
  • Knotshockey
  • Hindernisbaan + vuurmaken
  • Skippybalrace
  • Reuze Jenga XL
  • En nog veel meer! Mail ons voor de complete lijst

Duur: 2 uur
Prijs: €15,- p.p.

Mogelijkheden Sportdag Scholen

Als je gaat kijken naar de mogelijkheden van een sportdag die wij je aanbieden voor scholen, kan het echt alle kanten op. Het is namelijk echt maatwerk en er moet ook gekeken worden naar de leeftijden. De basisschool is toch een andere doelgroep dan de middelbare school. Bij basisscholen worden de leerlingen vaak in groepen verdeeld van groep 1 tot en met 8 door elkaar, en gaat het vaak om samenwerken en elkaar helpen. Maar je kunt ook de keuze maken om juist per klas een leuke dag te organiseren. Daar hangt het dus vanaf wat er allemaal mogelijk is. Veel activiteiten zijn wel voor alle leeftijden geschikt, maar het programma zal hier en daar toch aan de leeftijden aangepast moeten worden.

Groepsactiviteiten Sportdag Scholen

Het is altijd leuk om de leerlingen wat meer naar elkaar toe te laten groeien en hoe kan dat nou beter dan door samen te werken? De sportdag voor scholen is daarom de beste optie en daarom kun je dat ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij van Buena Vista Beach Club hebben hier veel ervaring mee en staan graag voor je klaar om dat ook voor jouw school te mogen organiseren dit jaar.

 

Programma sportdag scholen

Een programma voor de sportdag van scholen kan er altijd anders uitzien en dat is mede omdat we kiezen voor maatwerk. We horen graag wat de wensen zijn en daar passen we dan het programma op aan. Maar over het algemeen is het zo dat we eerst samen komen bij Buena Vista Beach Club, daar heten we iedereen van harte welkom en geven we een korte introductie over wat de dag gaat brengen. We geven aan wat we gaan doen, wanneer er pauze is en hoe het in zijn werk gaat. De groepen kunnen dan verdeeld worden en dan kan de sportdag al snel beginnen. Vaak sluiten we ook samen af bij Buena Vista Beach Club en dan drinken we met zijn allen wat en zo komt een mooie sportdag ook weer tot zijn einde, en dan blijft bij iedereen de mooie herinnering nog lang aanwezig.

Offerte sportdag scholen

Als je benieuwd bent naar de kosten als je een sportdag voor je school wil laten regelen door ons, dan kun je een offerte aanvragen. Daarvoor hebben we wel een aantal gegevens nodig, zoals met hoeveel leerlingen je wil komen, wanneer, welke wensen je hebt en of dat er bijv. beperkingen zijn waar we rekening mee kunnen houden. Dit geldt voor de sport activiteiten zelf, maar ook voor de hapjes en drankjes bijvoorbeeld. Tussen het sporten door is het ook van belang om op tijd pauze te nemen en een hapje te eten en wat te drinken. We horen daarom graag wat de wensen zijn en dan maken wij graag een offerte voor je. Dit is geheel vrijblijvend, van daaruit kunnen we samen verder kijken en een mooie invulling geven aan de sportdag van jouw school bij Buena Vista Beach Club.

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us