Diner scheveningen

Diner ScheveningenJe kijkt er vast en zeker naar uit als je binnenkort gaat dineren in Scheveningen, bij Buena Vista Beach Club natuurlijk! De gezelligste strandtent in Scheveningen is echt Buena Vista Beach Club. Dit heeft te maken met de ligging, maar ook met ons professionele en vriendelijke personeel. De goede en diverse keuken speelt daarin ook een grote rol natuurlijk, deels is het een biologische kaart. Krijg je ook al trek als je dit leest? Een goed moment om dan verder kennis te maken met ons en na te gaan wat onze opties zijn. Je hoeft namelijk niet altijd een feestje te hebben om bij ons te komen, je kunt ook na een strandwandeling op ons terras plaatsnemen en dan serveren wij je ook graag een hapje en drankje!

Menukaart dineren Scheveningen

Qua menukaart variëren we graag omdat onze gasten daar ook van houden. Als we feedback krijgen dan doen we daar wat mee, we willen namelijk dat onze gasten niets tekort komen. Op de menukaart zie je dan ook verse streek- en seizoen producten terug. We maken ook graag heerlijke verse sapjes klaar voor onze gasten.  Bij ons kun je ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Er zijn echter ook groepsarrangementen en dan heb je volop keuze als groep zijnde. Het is altijd goed om eens na te gaan wat je graag wil eten, daarom kunnen wij je de menukaart ook vooraf laten zien, en dan kun je alvast een keuze maken. Maar misschien laat je je liever verrassen en dan kun je bijv. een paar wensen aan ons doorgeven wat je wel graag wil eten en wat niet, en dan zorgt onze kok ervoor dat jij een heerlijke maaltijd krijgt. Zo zie je maar dat er bij Buena Vista Beach Club op het gebied van dineren erg veel kan, wat kies jij?

 

Heerlijke BBQ arrangementen

Buena Vista Beach Club Verzorgd al barbecue’s vanaf 10 personen. 

Groepen onder de 25 personen krijgen 1 of meerdere barbecue’s aan tafel en dienen zelf het vlees te bereiden. Leuk voor teambuilding ! En natuurlijk super om te combineren na afloop van een leuke activiteit op het strand. Maak u avond compleet met een drankuitkoop van 3 uur lang voor maar 19,95 per persoon.

Groepsarrangementen

Er zijn erg veel groepsarrangementen bij ons mogelijk, daarbij kun je denken aan een verzorgd BBQ arrangement. Maar wat je ook kunt doen als je bijvoorbeeld je verjaardag wil vieren, is Expeditie Robinson, Bubble voetbal of powerkiten. Het zijn allemaal spellen die goed georganiseerd zijn en er is altijd professionele begeleiding aanwezig. Alles is dus veilig en geschikt voor iedere leeftijd. Het is aan te raden om bij ons te reserveren als je met een grote groep wil komen eten. Of misschien wel een avondje borrelen? Alles kan, je kunt er ook nog een leuke activiteit aan vastplakken en dan heb jij een leuke dag en/of avond met zijn allen.

Vragen over dineren Scheveningen?

Misschien heb je nog vragen over het dineren in Scheveningen bij Buena Vista Beach Club. Neem dan snel contact met ons op zodat wij alle vragen kunnen beantwoorden. Iedere dag weer staan wij voor je klaar en zorgen we er graag voor dat jij een heerlijke maaltijd en een passend drankje geserveerd krijgt van ons.

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us