Diner scheveningen

Diner ScheveningenJe kijkt er vast en zeker naar uit als je binnenkort gaat dineren in Scheveningen. Bij restaurant Buena Vista Beach Club natuurlijk! De gezelligste plek om te dineren in Scheveningen is echt Buena Vista Beach Club. Dit heeft te maken met de ligging, maar ook met ons professionele en vriendelijke personeel. De goede en diverse keuken speelt daarin ook een grote rol natuurlijk, deels is het een biologische kaart. Krijg je ook al trek in een diner als je dit leest? Een goed moment om dan verder kennis te maken met ons en na te gaan wat onze opties zijn. Je hoeft namelijk niet altijd een feestje te hebben om bij ons te komen. Ook na een strandwandeling op ons terras plaatsnemen. Wij serveren je graag een hapje en drankje! Of een heerlijk diner in Scheveningen.

Diner Scheveningen: Onze menukaart

Qua menukaart variëren we graag omdat onze gasten daar ook van houden. Als we feedback krijgen dan doen we daar wat mee. We willen namelijk dat onze gasten niets tekort komen. Op de menukaart zie je dan ook verse streek- en seizoen producten terug. We maken ook graag heerlijke verse sapjes klaar voor onze gasten.  Bij ons kun je ook terecht voor een ontbijt, de lunch of een diner Scheveningen. Er zijn echter ook groepsarrangementen en dan heb je volop keuze als groep zijnde. Het is altijd goed om eerst na te gaan wat je graag wilt eten. Daarom kunnen wij je de menukaart ook vooraf laten zien, en dan kun je alvast een keuze maken. Maar misschien laat je je liever verrassen. Je kunt dan bijv. een paar wensen aan ons doorgeven wat je graag wilt eten en wat niet. Onze kok zorgt er dan voor dat jij een heerlijke maaltijd krijgt. Zo zie je maar dat er bij ons als beachclub op het gebied van dineren erg veel kan, wat kies jij?

 

Een diner Scheveningen en heerlijke BBQ arrangementen

Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor een diner Scheveningen. Maar het is ook mogelijk om bij ons te barbecuen. Wij verzorgen barbecue-arrangementen vanaf 10 personen. 

Groepen onder de 25 personen krijgen 1 of meerdere barbecue’s aan tafel en dienen zelf het vlees te bereiden. Leuk voor teambuilding! En natuurlijk super om te combineren na afloop van een leuke activiteit op het strand. Maak jouw avond compleet met een drankuitkoop van 3 uur lang voor maar 19,95 per persoon.

Groepsarrangementen

Er zijn erg veel groepsarrangementen bij ons mogelijk. Zo kun je denken aan een verzorgd BBQ arrangement. Maar wat je ook kunt doen als je bijvoorbeeld je verjaardag wil vieren, is Expeditie Robinson, Bubble voetbal of powerkiten. Het zijn allemaal spellen die goed georganiseerd zijn en er is altijd professionele begeleiding aanwezig. Alles is dus veilig en geschikt voor iedere leeftijd. Het is aan te raden om bij ons te reserveren als je met een grote groep wil komen eten. Of misschien wel een avondje borrelen? Alles kan, je kunt er ook nog een de andere leuke strandactiviteiten in Scheveningen aan vastplakken en dan heb jullie gegarandeerd een leuke dag en/of avond met zijn allen.

Vragen over het diner Scheveningen?

Misschien heb je nog vragen over het dineren in Scheveningen bij Buena Vista Beach Club. Neem dan snel contact met ons op zodat wij alle vragen kunnen beantwoorden. Iedere dag weer staan wij voor je klaar en zorgen we er graag voor dat jij een heerlijke maaltijd en een passend drankje geserveerd krijgt van ons.

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us