Over ons: Buena Vista

Over ons: Het team

Het team bij Buena Vista Beachclub bestaat uit een hechte club jonge, ambitieuze mensen die elke dag weer gaan voor een lach op het gezicht van de strandgasten! De klant staat bij ons op nummer één en samen met het personeel proberen wij altijd voor iedere klant de stranddag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wilt u ons echt leren kennen? Kom gezellig langs voor een kopje koffie of een lekker hapje en leer van alles over ons!

Verantwoord ondernemen

Buena Vista Beach Club is in 2013 verkozen tot de meest duurzame strandtent van Nederland. Deze titel hebben wij niet zomaar verkregen. Elk seizoen kijken wij opnieuw naar hoe we bij kunnen dragen aan een gezondere wereld dan die waar we vandaag de dag in leven. Dit klinkt heel zwaar, maar met een beetje creativiteit komen hier hele leuke dingen uit en kunnen wij steeds meer verantwoord ondernemen. De wereld draait niet om ons maar over ons allen!

Een aantal seizoenen geleden zijn wij begonnen door zonnepanelen op ons dak te plaatsen waardoor we groene energie kunnen opwekken. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij! Later is hier een ‘groen dak’ bijgekomen. We horen je denken.. Nee, dit is geen grasveld.. Dit zijn sedumplantjes, ook wel vetplantjes genoemd. We hebben deze geplaatst boven onze keuken. De plantjes vangen fijnstof op waardoor de luchtkwaliteit verbeterd wordt. Ook zorgen ze voor een betere isolatie waardoor we minder hoeven te stoken tijdens de koude dagen op het strand.

Verder zijn we elk seizoen weer druk bezig met onze menukaart. Deze is opgebouwd uit natuurlijke en verantwoorde streekproducten. Ook proberen we zoveel mogelijk aandacht te geven aan de biologische keuken.

solliciteren

Wil jij ons enthausiaste en hechte team komen versterken? Denk jij dat werken op het strand perfect bij jou past? Wacht dan niet langer en klik snel hieronder om te kijken naar onze verschillende vacatures.

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us