Pubquiz Show

Vanaf 10 pers. €30,- p.p

Vanaf 25 pers. €27,50 p.p

Vanaf 50 pers. €25,- p.p

Vanaf 100 pers. €22,50 p.p

Prijzen zijn incl. BTW

 2 uur

10 tot 5000 personen

Geheel vrijblijvend

Wij helpen u graag

   Bel ons op 070 350 08 13

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Ware PubQuiz show op het strand van Scheveningen

Pubquiz Scheveningen

Pubquiz Scheveningen! Op en top gezelligheid tijdens een pubquiz show bij de Buena Vista Beachclub. Een perfecte locatie aan het strand in Scheveningen waar je een geweldige tijd kunt beleven vol fun en plezier. Want dat is waar een pubquiz voor staat: fun, plezier & gezelligheid. Een pubquiz is ludiek, supergezellig, soms een beetje leerzaam én geschikt voor alle soorten groepen. Of je nou een pubquiz als vriendenuitje  wilt organiseren, als familie-uitje of als bedrijfsuitje, het is altijd een doorslaand succes. Bij de Buena Vista Beachclub kies je uit allerlei te gekke arrangementen voor groepsuitjes. Of je nou een ochtend, middag, avond of hele dag wilt genieten. Wij verzorgen alles tot in de puntjes voor jou, inclusief lekker eten en drinken.

Een pubquiz in Scheveningen organiseren

Een pubquiz organiseren is natuurlijk best een hoop werk. Vragen bedenken, het spel leiden, prijzen verzinnen, een winnaar uitroepen en andere zaken die je moet regelen. Dat werk nemen wij jou graag uit handen. We hebben veel ervaring met het organiseren van gezellige uitjes en draaien ons hand er niet voor om jouw gezelschap een geweldig uitje te bezorgen. Extra leuk is natuurlijk dat de Buena Vista Beachclub zo geweldig is gelegen. Jullie combineren de pubquiz moeiteloos met leuke activiteiten op het strand of op zee. Wij organiseerde de pubquiz natuurlijk helemaal in overleg met jou en stemmen die af op je gezelschap. Het leuke van een pubquiz is dat iedereen mee kan doen. Je hebt geen opleiding of vaardigheden nodig!

 

 

Prijzen Pubquiz

Groepen t/m 10 pers. €30,- p.p

Groepen vanaf 25 pers. €27,50 p.p

Groepen vanaf 50 pers. €25,- p.p

Groepen vanaf 100 pers. €22,50 p.p

Prijzen zijn incl. BTW

Prijzen Pubquiz + BBQ basis

Groep vanaf 8 personen   :  39,95
Groep vanaf 25 personen :  37,45
Groep vanaf 50 personen :  34,95

Aanbieding 1 – 50 euro per persoon

 • 2 consumptie bonnen 
 • Pubquiz
 • BBQ deluxe 

Aanbieding 2  – 60 euro per persoon

 • 2 consumptie bonnen 
 • 2 uur drankarrangement
 • Pubquiz
 • BBQ deluxe 

 

Wij helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070 350 08 13

chat-icon Stuur ons een bericht

clock-icon Chat met ons

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Programma Pubquiz 

Bent u benieuwd naar het programma van de Pubquiz? We hebben een voorbeeldprogramma samengesteld, zodat u een beter beeld krijgt van de inhoud van de pubquiz. De start- en eindtijden kunnen echter volledig naar eigen wens worden aangepast.

Voorbeeld programma
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur Welkom + uitleg programma
14.30 uur Start van Pubquiz
15.30 uur Korte pauze
15.45 uur Aanvang deel 2 van Pubquiz
16.45 uur Einde Pubquiz
17.00 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

16.30 uur Aansluitend borreluurtje
17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur Einde programma

Prijzen Pubquiz + BBQ basis

Vanaf 10 pers.   :  39,95
Vanaf 25 pers. :  37,45
Vanaf 50 pers. :  34,95

Aanbieding 1 – 50 euro per persoon

 • 2 consumptie bonnen 
 • Pubquiz
 • BBQ deluxe 

Aanbieding 2  – 60 euro per persoon

 • 2 consumptie bonnen 
 • 2 uur drankarrangement
 • Pubquiz
 • BBQ deluxe 

 

Een pubquiz organiseren

Niet alleen voor vriendengroepen tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of voor een groot familiefeest is de pubquiz superleuk. Ook als bedrijfsuitje is het altijd een geslaagd evenement. Gezellig met de hele afdeling of met een team een avond vol plezier en dus heel veel lachen. De teamleden leren elkaar ook beter kennen en zo doe je ook nog eens aan teambuilding. Immers, er kunnen onverwachte talenten naar boven komen. Wist jij dat die ene collega zoveel van muziek weet en die andere zo goed is in het spelen van minigames? Wil je een pubquiz bedrijfsuitje organiseren neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Lekker eten en drinken en een pubquiz Den Haag

De Buena Vista Beachclub beschikt over een fantastische keuken met een uitgebreide menukaart. Je kunt bij ons a la carte eten maar bijvoorbeeld ook een barbecue organiseren of een uitgebreide lunch. Onze menukaart begint al met uitgebreide ontbijtmogelijkheden en aparte juice bar, verschillende lunch arrangementen en natuurlijk een grote keuze uit a la carte gerechten voor het diner. Als je een pubquiz Den Haag wilt organiseren dan zit je bij de Buena Vista Beach Club dus goed en combineer je de gezelligheid moeiteloos met fantastisch lekker eten en drinken en met een geweldig uitzicht op de Noordzee.

Buena Vista Beach Club voor pubquiz inhuren

Bij de Buena Vista Beach Club kun je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat fantastische feestjes organiseren. Ze wel voor zakelijke feestjes als privé feestjes. Je kunt bij de Buena Vista Beachclub zelfs terecht voor je trouwlocatie! Wil je iemand voor een pubquiz inhuren en een geweldig evenement organiseren? Bij ons zit je goed. Of gebruik onze strandtent als uitvalsbasis voor powerkiten of een geweldige spannende tocht in de powerboat. Je kunt bubbelvoetbal spelen, beachvolleybal of een gps tocht organiseren. Na afloop van deze enerverende activiteiten kun je ons een pubquiz laten organiseren en onder het genot van een hapje en drankje een fantastische dag beleven.

Meer weten? Kijk op de website voor uitgebreide informatie over alle mogelijkheden voor pubquiz Den Haag organiseren en onze andere geweldige activiteiten. Bellen voor informatie kan natuurlijk ook. Wij informeren je graag vrijblijvend.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

12 + 15 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us