Powerboat 

Vanaf 6 personen:  37,50

Vanaf 21 personen:  35,-

 45 min

 2 tot 150 personen

Geheel vrijblijvend

Wij helpen u graag

   Bel ons op 070 350 08 13

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Een waar spektakel op het water van Scheveningen

Powerboat Scheveningen

Powerboat Scheveningen! Niet zelden krijgt de Buena Vista Beach Club zoveel positieve reacties als op deze absurd toffe activiteit. Het gaat om de activiteit om met een powerboat Scheveningen en de zee van Scheveningen te verkennen. Met deze activiteit weet je zeker dat jij iets speciaals boekt wat jij, jouw vrienden, familie of collega’s zich nog heel lang zullen herinneren. Gaaf, stoer en spectaculair! Hoe tof is het om met hoge snelheid de golven van de Noordzee te bedwingen. Voel de snelheid, de wind en het water van de zee in je gezicht spatten. Powerboat Scheveningen is echt een uitje voor stoere mensen.

Wat is een powerboat?

Een powerboat is een ontzettend sterke rubberen boot met een extra stevige romp en twee zeer krachtige motoren. Een powerboat kan een snelheid halen van wel 100 kilometer per uur. Op de powerboat zitten diverse zitplaatsen waar de deelnemers van de activiteit op plaatsnemen. Het aantal plaatsen hangt af van de grootte van de boot. Een powerboat wordt ook wel een RIB-boot genoemd. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat en wordt vrij vertaald als een stevige opblaasboot. Natuurlijk is het meer dan een stevige opblaasboot zoals je al hebt kunnen lezen.

Is het varen met een powerboat veilig?

Het deelnemen aan deze toffe activiteit met de powerboat is enorm veilig. Deze powerboten zijn enorm goed geschikt om in de branding van Scheveningen te varen. Door de sterke bodem van polyester en het drijfvermogen van de boot, is het niet voor niets dat deze boten op professioneel vlak gebruikt worden door reddingsbrigades en Offshore bedrijven. Naast het feit dat de boot zelf super sterk en erg veilig is, zit je als deelnemer ook altijd stevig op een zitplaats en draag je uiteraard verplicht een zwemvest. Tevens zorgt de Buena Vista Beach Club altijd voor een zeer professionele schipper. Deze schipper kent de golven en de zee van Scheveningen door en door. Dat een powerboat 100 kilometer per uur kan varen, betekent natuurlijk niet dat dit altijd zal gebeuren. De schipper past zijn vaarkunsten en snelheid altijd aan wanneer de omstandigheden of de samenstelling van de groep dit van hem verlangen.

Boek nu de activiteit powerboat Scheveningen

Ben je enthousiast geraakt en wil jij het groepsuitje ‘powerboat Scheveningen’ boeken bij de Buena Vista Beach Club? Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. In overleg met jou bekijken we de mogelijkheden voor het varen met de powerboat.

Wil je na het powerboat varen lekker bij ons blijven eten? Wij kunnen het je aanraden! Het eten dat wij aanbieden is van zeer hoge kwaliteit en kopen wij zoveel mogelijk lokaal en biologisch in. Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart en drankenkaart. Voor groepen hebben we ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende arrangementen. Gooi je de BBQ aan en koop je de drank voor een periode af? Of willen jullie gewoon van de kaart eten? Laat het ons weten en wij regelen het voor je. Wat je ook besluit, de Buena Vista Beach Club met het mooiste terras en het leukste personeel van Scheveningen, is er helemaal klaar voor. Tot snel!

Prijzen Powerboat varen

Groep vanaf 6 personen:  37,50

Groep vanaf 21 personen:  35,-

Groep vanaf 50 personen:  32,50

 

Wij helpen u graag

clock-icon Bel ons op 070 350 08 13

chat-icon Stuur ons een bericht

clock-icon Chat met ons

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

Programma Powerboat Varen

Bent u benieuwd naar het programma van het powerboat varen? We hebben een voorbeeldprogramma samengesteld, zodat u een beter beeld krijgt van de inhoud van het powerboat varen. De start- en eindtijden kunnen echter volledig naar eigen wens worden aangepast.

Voorbeeld programma
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur Welkom + uitleg programma, verplaatsen naar haven
14.45 uur Start van Powerboat varen
15.35 uur Eind Powerboat varen
15.45 uur Naar Beachclub

Optioneel

16.00 uur Aansluitend borreluurtje
17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur Einde programma

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

10 + 3 =

Buena Vista Beach Club

Strand Noord 18
2586 ZZ, Den Haag

Tel: 070 350 08 13

Mail: reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Openingstijden:

Ma – Do: 09:00 – 01:00
Vr – Za: 09:00 – 02:00
Zo: 09:00 – 01:00

Vergaderen aan zee

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18
2586 ZZ Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

Follow us