Selecteer een pagina

Ontbijt Schevevingen

Lekker ontbijten op het strand?

Een geweldig uitzicht, de geur van de zee waait langs je gezicht. Niets is zo relaxed als een ontbijt aan het strand.

Bij Buena Vista Beach Club geniet je van een heerlijk ontbijt met collega’s, familie of vrienden als bedrijfsuitje of gewoon omdat het zo heerlijk is.

Om voor u de keuze makkelijker te maken hebben wij verschillende arrangementen samengesteld.

onze ontbijt arrangementen

Ontbijt basis €9,95
BVBC Breakfast

– vanaf 2 tot 1200 personen
 • 2 dik gesneden vers gebakken boterhammen
 • Ham / kaas
 • Scrambled eggs
 • Yoghurt / cruesli
 • Vers fruit

Ontbijt Deluxe €12,95

BVBC Breakfast

– vanaf 2 tot 1200 personen
 • 2 vers gebakken boterhammen
 • Toast
 • Ham / kaas / brie
 • Scrambled eggs
 • Yoghurt / cruesli
 • Vers fruit
Ontbijt Superior €16,95
BVBC Breakfast

– vanaf 2 tot 1200 personen
– 1 uur onbeperkt fris, melk, jus, koffie, thee
 • 2 dik gesneden vers gebakken boterhammen
 • Ham / kaas
 • Scrambled eggs
 • Yoghurt / cruesli
 • Vers fruit

LOS BIJ TE BESTELLEN

 • Drank arrangement Lunch | Onbeperkt drankjes voor 1 uur 5,95*
 • Extra Broodje naar keuze | Broodje hete kip/ Broodje Gezond/ Broodje Kroket 5,50

Drankjes worden geserveerd onder de volgende condities:

 • Tijdens de lunch kunnen u en uw gezelschap 1 uur onbeperkt drankjes bestellen met de keuze uit koffie/thee, melk en jus d’oranje. LET OP! geen munt/gember thee, cappuccino, latte macchiato of andere speciaal koffie’s.
 • Drank nacalculatie

Uw gasten kunnen bij onze crew hun favoriete drankjes bestellen. Deze worden op basis van nacalculatie aan u doorberekend.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

* Drankarrangement lunch

Ontbijten op het Scheveningse strand


Heb je er wel eens over nagedacht om met je vrienden, familie of collega’s heerlijk ontspannen te ontbijten in Scheveningen? Bij De Buena Vista Beach Club kun je fantastisch ontbijten in Scheveningen met uiteraard een geweldig uitzicht op de zee. Maar niet alleen met een groep ben je natuurlijk welkom. Ook wanneer je alleen bent of met z’n tweetjes verzorgen wij een top ontbijt voor je. Wij zijn al vanaf 9:00 uur open en vanaf die tijd ben je dan ook welkom en kun je bij ons terecht voor je eerste bakkie koffie. Zo kun je heerlijk ontspannen een keuze maken uit onze uitgebreide ontbijtkaart. Voel de ochtendzon, hoor de zee en laat je in alle vroegte heerlijk in de watten leggen door ons personeel. Ontbijten in Scheveningen bij de Buena Vista Beach Club is de dag op een wel heel relaxte manier beginnen.

Ontbijten met Zeezicht

Ben je op vakantie op Scheveningen of Den Haag? Kom je lekker vroeg naar het strand om alles uit de dag te halen? Of woon je gewoon lekker dicht in de buurt en zoek je een fantastische plek om de dag te beginnen? Beleef het ultieme strandgevoel door te ontbijten met zeezicht bij de Buena Vista Beach Club. Wanneer je jouw ontbijt door ons laat klaarmaken heb jij alle tijd om eens heerlijk de prachtige omgeving van het strand in je op te nemen. Met super relaxte muziek, het ochtendzonnetje op je gezicht en het geluid van de zee en een overheerlijk ontbijt kijk je zo ver je kunt over het prachtige strand en de zee. Meer ontspannen dan dit kun je de dag toch niet beginnen?

Waaruit bestaat het ontbijt

Voor het ontbijt hebben we bij de Buena Vista Beach Club een aantal uitgebreide keuzes. Zo kun je kiezen uit drie ontbijtarrangementen wanneer je met een groep bent. Een Basis-, Deluxe en Superior arrangement. Alle drie de arrangementen zijn goed gevuld en zorgen ervoor dat je met een voldaan gevoel de dag kunt beginnen. Veelal worden deze arrangementen van te voren geboekt door groepen vanaf 2 tot 1200 personen. Uiteraard kun je ook vanaf de kaart een ontbijt bestellen bij ons. Kies vanaf de kaart voor de verschillende ei variaties, yoghurt met cruesli en vers fruit, een Hollandse pannenkoek of het uitgebreide Buena Vista Breakfast met hierin onder andere: grof gesneden boerenbrood met divers beleg, croissantjes, chocoladebroodjes, yoghurt met cruesli en vers fruit. Maar vergeet ook de heerlijke verse fruitsappen en geweldige smoothies niet. Met het ontbijt van de Buena Vista Beach Club begin je de dag zoals je die nog nooit bent begonnen.

Biologische producten

Wij kopen voor iedere maaltijd de producten biologisch en uit de regio in. Hiermee zorgen wij er niet alleen voor dat het ontbijt heel erg lekker en gezond is, maar ook dat het ontbijt lekker duurzaam is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gezond en eerlijk eten voorgeschoteld krijgt. Het ontbijt van de Buena Vista Beach Club is dan ook een begrip op de boulevard en het strand en is daarom ook niet meer weg te denken uit het prachtige Scheveningen.

Ontbijten met een groep

Wanneer je met een groep bent kun je de dag niet beter beginnen dan bij de Buena Vista Beach Club. Wij hebben voor kleine en grote groepen diverse arrangementen opgesteld. Een arrangement boek je al vanaf 2 personen en wij kunnen het ontbijt aanbieden voor een groep tot 1200 personen. Kies het basisarrangement wanneer je twee dik gesneden verse boterhammen wil met ham en kaas, scrambled eggs, yoghurt en cruesli en vers fruit. Of kies voor het Deluxe arrangement wanneer je er ook nog eens heerlijke toast bij wil. Met het Superior arrangement heb je de mogelijkheid om een uur lang onbeperkt koffie, thee, fris, melk en jus d’orange bij te schenken. Dus wil je met vrienden, familie of zelfs met collega’s komen ontbijten om daarna de dag op Scheveningen voort te zetten? Bij de Buena Vista Beach Club is het mogelijk. Jouw ontbijt Scheveningen strand eet je bij de Buena Vista Beach Club.

Reserveer nu

Jouw Scheveningen ontbijt vastleggen bij de Buena Vista Beach Club? Neem dan nu contact met ons op en reserveer jouw plek met uitzicht op zee. Vertel ons wanneer je wil komen ontbijten en of je met een groep komt en hoe groot de groep is. Wij verzorgen dan jouw ontbijt van A tot Z. Wij zullen er alles aan doen om van jouw ontbijt in Scheveningen een geweldige ervaring te maken. Ontbijten bij de Buena Vista Beach Club, Hoe lekker, gezond en duurzaam wil je het hebben?

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

Follow us