onze strandtent

Buena Vista: unieke strandtent Scheveningen

Ben je op zoek naar een mooie locatie om uit eten te gaan, je bedrijfsuitje te organiseren of een bruiloft te vieren? Buena Vista is een gezellige strandtent Scheveningen waar je terecht kunt voor allerlei evenementen, maar ook om gewoon gezellig te verblijven tijdens de mooie zomerdagen. De strandtent bevindt zich aan het schitterende strand van Scheveningen, waar altijd wel iets te beleven valt. Of het nu hartje zomer is, vrolijk voorjaar of het stormachtige najaar: Buena Vista is een unieke strandtent in Scheveningen waar je altijd kunt genieten van lekker eten, drinken en heel veel gezelligheid.

Buena Vista: gezellige strandtent Scheveningen voor eten en drinken

Buena Vista is ook enorm geschikt voor het reserveren van een tafeltje voor een gezellig etentje met vrienden of familie. Het hele jaar door kun je hier genieten van eten en drinken met kleine en grotere groepen. Mede door het plaatsen van zonnepanelen en een groen dak werd Buena Vista bovendien in 2013 uitgeroepen tot meest duurzame strandtent van Nederland. Op de menukaart staan tal van lekkere en natuurlijke streekproducten. Een extra reden dus om te kiezen voor een diner of drankje bij deze strandtent Scheveningen.

Arrangementen bestellen bij Buena Vista

Voor ieder bovenstaand event kun je bij Buena Vista terecht voor aantrekkelijke arrangementen. Hiermee kun je de hele dag profiteren en genieten van complete verzorging. Zo kun je de ceremonie voor jouw bruiloft op het strand bij Buena Vista laten plaatsvinden, maar ook je diner en feestavond. In het complete arrangement van deze strandtent Scheveningen zal het jou en je gasten aan niets ontbreken.

Hetzelfde geldt voor bedrijfsuitjes en vergaderingen aan het strand. Kies voor wat zoetigheden in het basispakket voor vergaderen bij Buena Vista of ga voor een uitgebreide lunch waar iedereen van kan genieten. Bij bedrijfsuitjes kun je leuke activiteiten op het strand van Scheveningen afsluiten met lekker eten en drinken op het terras van Buena Vista.

Onze 4 top activiteiten

Heel veel evenementen bij Buena Vista

In de eerste plaats kun je bij deze strandtent Scheveningen terecht voor allerlei evenementen voor grote groepen. Of het nu gaat om een romantische bruiloft, een gezellig teamuitje of een inspirerende vergadering: Buena Vista is dé plek in Scheveningen waar je moet zijn. Buena Vista is een eigentijdse en gezellige beachclub die geschikt is voor heel veel activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk is de locatie, direct aan het strand, een andere reden om te kiezen voor deze strandtent in Scheveningen. Geniet van de heerlijke wind, het bruisen van de golven en de ruimte op het mooie strand.

Expeditie Robinson Scheveningen

Dit programma is specifiek ontwikkeld gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit.

Powerboat Scheveningen

Rondvaren op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.

Powerkiten Scheveningen

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van het strand en de wind.

GPS tocht Scheveningen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is deze activiteit helemaal wat voor jou!

duurzaamheid

Een aantal seizoenen geleden zijn wij begonnen door zonnepanelen op ons dak te plaatsen waardoor we groene energie kunnen opwekken. Dit hebben wij gedaan in samenwerking met Energy Guards. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij! Later is hier een ‘groen dak’ bijgekomen. We horen je denken.. Nee, dit is geen grasveld.. Dit zijn sedumplantjes, ook wel vetplantjes genoemd. We hebben deze geplaatst boven onze keuken. De plantjes vangen fijnstof op waardoor de luchtkwaliteit verbeterd wordt. Ook zorgen ze voor een betere isolatie waardoor we minder hoeven te stoken tijdens de koude dagen op het strand.

Vier je bruiloft bij Buena Vista

Je kunt onder andere je bruiloft vieren bij Buena Vista. Je hoeft niet naar Ibiza af te reizen voor een onvergetelijke strandbruiloft. Trouwen aan het strand is ook in Nederland goed mogelijk. Wat dacht je van een romantische ceremonie in het zand en een spetterende feestavond bij Buena Vista? Dankzij de grote ruimte kun je heel veel mensen uitnodigen voor je feest. Natuurlijk kun je ook voor Buena Vista kiezen wanneer je jouw bruiloft juist kleinschalig wilt vieren. Kinderen spelen in het zand, de sfeer is gezellig en daarnaast heb je ook nog eens een schitterend uitzicht: wat wil je nog meer?

Werk aan teambuilding tijdens bedrijfsuitje

Een andere reden om te kiezen voor Buena Vista strandtent Scheveningen is voor het organiseren van bedrijfsuitjes. Een bedrijfsuitje aan het strand is gezellig en origineel. Je kunt allerlei leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht je van Expeditie Robinson op het strand van Scheveningen? Dit spel draait niet alleen om teambuilding, maar ook om communicatie, inzicht en strategie.

Er zijn nog meer leuke teambuilding spellen die perfect kunnen worden uitgevoerd op het strand van Scheveningen. Denk hierbij aan een leuke zeskamp, beachvolleybal, bubble football en meer. Na afloop van het spel kun je gezellig met elkaar barbecueën op het prachtige strand.

Kies voor inspiratie tijdens vergaderingen aan zee

Je kunt er ook voor kiezen om op alternatieve wijze te vergaderen. Vergaderen aan het strand is niet alleen uniek, maar ook bijzonder inspirerend. Bij Buena Vista kun je vergaderen aan zee, maar geef je ook presentaties en kun je terecht voor een groots bedrijfsfeest tot voor 1000 personen. Vooral de unieke locatie is een reden om te kiezen voor een vergadering bij deze strandtent Scheveningen. Geniet van de vrijheid, inspirerende sfeer en de mooie vergaderopstelling die je zelf bepaalt. Zeg gedag tegen de vergaderruimte op kantoor en kies voor een verfrissende aanpak bij lange vergaderingen. Boek bij Buena Vista vergaderingen die vier tot acht uur duren.

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

WhatsApp chat