Selecteer een pagina

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in Scheveningen

Met de Buena Vista Beach Club regel jij het vrijgezellenfeest Scheveningen in een handomdraai. Ben jij de uitverkorene die het vrijgezellenfeest voor je beste vriend of vriendin mag organiseren, en weet je nog niet precies wat je wil gaan doen die dag? Stop dan met verder zoeken, want je hebt het ultieme vrijgezellenfeest gevonden. Op het strand van Scheveningen ligt de Buena Vista Beach Club. Deze fantastische beach club staat bekend om zijn gezelligheid en organisatorische kwaliteiten. Wanneer jij het vrijgezellenfeest bij ons laat organiseren dan doen wij dat als een baas!

top 3 activiteiten voor uw Vrijgezellenfeest

Powerkiten Scheveningen

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. 

Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson. 

Cocktail workshop Scheveningen

U wordt welkom geheten in zomerse sferen op het strand tijdens de workshop cocktail shaken. Onze cocktail expert zal kort iets vertellen over mixen en shaken van cocktails. 

offerte ontvangen?

Vergaderen aan Zee offerte

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :

Heerlijk eten en drinken

Wanneer tijdens het vrijgezellenfeest de activiteiten afgerond zijn, is het natuurlijk tijd om te eten en te drinken. En waar anders kun je dat beter doen dan aan het strand van Scheveningen. Bij de Buena Vista Beach Club kun je dus gewoon lekker blijven hangen en wordt de groep voorzien van heerlijk hapjes en drankjes. Kies je voor een diner of een uitgebreide BBQ? Ook wanneer je Halal wil eten of Vega dan kan dat uitstekend bij ons. Wij zorgen ervoor dat het de groep aan niets zal ontbreken.

Diverse Activiteiten

Bij de Buena Vista Beach Club kun je een ontzettend tof vrijgezellenfeest van A tot Z laten organiseren. Wij bieden diverse activiteiten aan waaruit je kunt kiezen. Deze toffe activiteiten worden altijd door professionals begeleid, waardoor de activiteiten altijd veilig en door iedereen meegedaan kunnen worden. Wat dacht je van de volgende activiteiten:

 • Expeditie Robinson
 • Varen met een powerboat op de golven van de zee
 • Powerkiten op het strand van Scheveningen
 • GPS tochten over de boulevard en het strand
 • Archery tag op het strand
 • Bubbele voetbal op het strand
 • Beachvolleybal op het strand
 • Het maken van cocktails
 • Het pimpen van slippers
 • Het maken van sieraden
 • Het maken van zandsculpturen

En mocht je een ander tof idee hebben over een strandactiviteit, dan kunnen we dat altijd in overleg voor jou proberen te regelen. Wij zijn erg flexibel en denken graag met je mee.

Vrijgezellenfeest vrouwen Scheveningen

We zien steeds meer overeenkomsten in de vrijgezellenfeesten van vrouwen met de vrijgezellenfeesten van mannen. De tijd van een workshop volgen en iets eten lijkt dan ook verleden tijd als vrijgezellenfeest voor vrouwen. Ook de vrouwen willen wel eens flink sportief doen tijdens het vrijgezellenfeest en beleven zo de grootste lol. Zo zijn onze gave strandactiviteiten super populair bij zowel mannen als vrouwen. Dat is natuurlijk niet zo raar wanneer je je bedenkt dat deze stoere strandactiviteiten ook voor iedere doelgroep ontwikkeld zijn. Met de Buena Vista Beach Club als organisator van het vrijgezellenfeest weet je dat je een dag vol plezier gaat beleven.

Neem nu contact op!

Dus wanneer je een vrijgezellenfeest moet organiseren, neem dan nu contact met ons op en geef aan met hoeveel mensen jullie komen en wat jullie graag willen doen. Wij regelen hierna het gehele vrijgezellenfeest inclusief de gewenste activiteiten, eten en drinken. Geef de vrijgezel de dag van zijn of haar leven en vier het feest bij de Buena Vista Beach Club. Dan zal er over dit feest nog heel lang nagepraat worden!

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

Follow us