Selecteer een pagina

Bedrijfsuitje scheveningen

een leuk bedrijfsuitje op het strand VAN sCHEVENINGEN?

Voor jong tot oud, sportief tot de wat luiere mensen onder ons. Bij Buena Vista Beach Club bent u bij het juiste adres voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, vriendenuitje etc.

Wij bieden een ruime keuze aan verschillende activiteiten programma’s evenals heerlijke cobinatie pakketten inclusief een lunch of diner in de vorm van een overheerlijke BBQ, of maak een keuze uit onze vernieuwde menukaart. 

Samen met onze vaste partners verzorgen wij u een dag om nooit te vergeten.

 

bekijk onze bedrijfsuitjes

Strand activiteiten Scheveningen

Er is bij Buena Vista Beach Club van alles te beleven.

Workshops Scheveningen

Voor vrienden, families of collega’s bieden wij leuke en uitdagende workshops aan!

Vergaderen aan zee

Bij Buena Vista Beach Club doen we vergaderen net even anders!

Restaurant

Ons restaurant Of het nou om een heerlijk ontbijtje gaat, een zakenlunch of feestelijk diner.

BBQ Scheveningen

Bij Buena Vista Beach Club is het smullen geblazen!

Andere arrangementen

Er is bij Buena Vista Beach club nog veel meer te beleven!

Bedrijfsuitje Scheveningen

Een bedrijfsuitje Scheveningen laten organiseren doe je natuurlijk door en bij de Buena Vista Beach Club. Met onze jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes op het mooiste strand van Nederland, zorgen wij iedere keer weer voor een ongekende gave beleving. Beleef jouw bedrijfsuitje bij de Buena Vista Beach Club en wees ervan verzekerd dat er nog lang over nagepraat zal gaan worden. Vele bedrijven zijn jou al voorgegaan.

Uitje Scheveningen is hot

Veel bedrijven schakelen de Buena Vista Beach Club in om hun bedrijfsuitje te organiseren. Dit komt natuurlijk niet alleen omdat een uitje Scheveningen erg hot is, maar natuurlijk ook omdat de Buena Vista Beach Club een zeer betrouwbare partner is in het organiseren van bedrijfsuitjes Scheveningen. Wij hebben hier enorm veel ervaring mee. Het extra voordeel wat de Buena Vista Beach Club heeft, is dat het op een fantastische plek ligt waardoor het bedrijfsuitje nog een extra dimensie krijgt. Direct aan het strand waar je met de voeten in het zand de golven kunt horen. Dit maakt de Buena Vista Beach Club een perfecte keus om het bedrijfsuitje of personeelsuitje te laten organiseren. Onze ruime beach club waar je zowel binnen als buiten kunt zitten of staan, onze fantastische keuken en professionele bediening zorgen ervoor dat dit een uitje wordt die je niet zo snel meer zal vergeten.

Bedrijfsfeest Scheveningen

Dus wanneer je op zoek bent naar een fantastische locatie voor een bedrijfsfeest op Scheveningen, dan kan het niet anders dan dat je voor de Buena Vista Beach Club kiest. De Buena Vista Beach Club biedt ruimte voor 1000 personen en organiseert jouw bedrijfsfeest van A tot Z overeenkomstig jouw wensen. Zie je het al voor je? Al jouw medewerkers, soepel dansend op heerlijke muziek, lekkere hapjes etend en koele drankjes drinkend in de zon? Zie je ze naar de zee kijken wanneer de zon achter de zee verdwijnt om daarna het feest voort te zetten? Jouw medewerkers zullen dit ultieme feest nooit meer vergeten en zal altijd een feest zijn waaraan ze graag terug zullen denken. Dus wanneer jouw medewerkers een feest verdienen, dan is er maar een plek die je ze kan bieden. En dat is de Buena Vista Beach Club op Scheveningen!

Personeelsuitje Scheveningen

Maar ook voor personeelsuitjes zoals een teambuildingsuitje zit je bij de Buena Vista Beach Club goed. Zo organiseren wij teambuildingsdagen met gave sportieve uitdagingen. We hebben verschillende sportiviteiten die wij aanbieden. Wij sluiten deze doorgaans productieve dagen altijd af met een heerlijk hapje en een verfrissend drankje op ons terras of in onze prachtig ingerichte strandpaviljoen. Met een personeelsuitje Scheveningen van de Buena Vista Beach Club weet je zeker dat de sportieve uitdagingen op een professionele manier begeleid zullen worden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle activiteiten veilig zijn en dat er toezicht gehouden wordt. Op deze manier zijn alle activiteiten voor iedereen geschikt.

Meer opties

Maar de Buena Vista Beach Club heeft natuurlijk nog veel meer zakelijke opties. Zo kun je met een groep collega’s ook diverse workshops volgen waarmee je de saamhorigheid kunt vergroten. Maar wat dacht je van het idee om eens een keer te vergaderen aan zee. De Buena Viste Beach Club biedt vergader arrangementen aan met ongekende mogelijkheden. Voordelen van vergaderen aan zee zijn onder andere dat het de besluitvaardigheid kan vergroten. Tevens kan een mooie strandwandeling ervoor zorgen dat er nieuwe frisse ideeën ontstaan waar het bedrijf baat bij heeft. Een lange sessie afsluiten met een sportieve activiteit maakt van een doorgaans saaie vergaderdag echt een leuk en zinvol uitje. Uiteraard kun je ook bij de Buena Vista Beach Club terecht wanneer je alleen maar met een groep collega’s wil komen eten. Onze kaart is voor een gedeelte biologisch en de producten proberen wij zoveel mogelijk uit de nabije omgeving te halen. De keuzes die de Buena Vista Beach Club heeft zijn eindeloos en dat zorgt er ook voor dat iedereen met een gerust hart bij ons terecht kan.

Contact

Dus vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat het bedrijfsuitje op Scheveningen tot in de puntjes verzorgd zal worden en helemaal zal voldoen aan jouw wensen.

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

Follow us