De 5 leukste familie-uitjes aan zee en in de stad

Erik Ten Holt

Eigenaar – Buenavistabeachclub.nl

Ondernemer bij Buena Vista Beach Club

Wil je binnenkort een uniek dagje weg met het gezin plannen? Of staat het jaarlijkse familie-uitje weer voor de deur? Dan zijn Scheveningen en Den Haag de perfecte bestemmingen. Met een mooie mix aan activiteiten aan zee en in de stad is er voor ieder wat wils! We delen dan ook graag 5 leuke activiteiten die uitstekende geschikt zijn voor de hele familie. 

Waarom Scheveningen voor de leukste familie-uitjes? 

Scheveningen is de ideale bestemming voor de leukste familie-uitjes om verschillende redenen. Allereerst biedt het prachtige strand van Scheveningen een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, van zandkastelen bouwen tot beachvolleybal en watersporten. Daarnaast zijn er langs de boulevard en in de omgeving tal van attracties en bezienswaardigheden, zoals het reuzenrad, Sea Life Scheveningen en Madurodam, die gegarandeerd plezier bieden voor zowel jong als oud. Bovendien zijn er veel gezellige strandtenten en restaurants waar families kunnen genieten van heerlijke maaltijden met uitzicht op zee.

Een unieke boottocht door Den Haag

Ontdek de stad Den Haag eens op een compleet andere manier tijdens een unieke boottocht door de grachten. Waar je normaal door de winkelstraten heen loopt, kom je nu op compleet andere plekken en zie je de stad vanuit een nieuw perspectief. Deze tocht biedt een ontspannen manier om de stad te verkennen, terwijl je geniet van het water en de bijzondere verhalen die de gids onderweg deelt. Perfect voor een ontspannen dagje uit met familie. 

Beachvolleybal met jong en oud

Beachvolleybal is een leuke en sportieve activiteit die voor alle leeftijden uitstekend geschikt is. In teams nemen jullie het tegen elkaar op in toernooivorm, waarbij het zaak is om de meeste wedstrijden te winnen. Met het zachte zand onder je voeten en de frisse zeelucht om je heen, beleef je een energieke en plezierige dag vol beweging. De spelregels zijn eenvoudig aan te passen, zodat iedereen mee kan doen, van jong tot oud.

Doe een unieke GPS-tocht 

Ontdek verschillende bezienswaardigheden van de stad tijdens een interactieve GPS-tocht, waar je met behulp van een GPS-apparaat langs interessante bezienswaardigheden wordt geleid. Tijdens deze tocht lossen jullie samen puzzels op, beantwoorden jullie vragen en voeren jullie leuke opdrachten uit, allemaal terwijl je de verborgen pareltjes van de stad verkent. Het is een spannend en interactief avontuur dat geschikt is voor vriendengroepen, families en collega’s, waar teamwork voorop staat! 

De workshop zandsculpturen maken

Altijd al willen weten hoe je de mooiste creaties van zand kunt maken? Tijdens deze unieke workshop maak je kennis met de kunst van zandsculpturen en leer je op een prettige wijze hoe je zelf aan de slag kunt gaan met zand. Een ervaren zandkunstenaar deelt graag zijn passie met jullie en vertelt meer over de technieken en tips om indrukwekkende zandsculpturen te creëren. In teams gaan jullie aan de slag, waarbij samenwerking en creativiteit centraal staan. Aan het einde van de workshop presenteren jullie vervolgens met trots de zelfgemaakte kunstwerken.

Neem het tegen elkaar op in archery tag 

Schiet met scherp tijdens deze unieke en pijnloze mix van paintballen en boogschieten. Archery tag is dé activiteit van dit moment! Archery tag is niet alleen een spannende en opwindende activiteit, maar het is ook een geweldige manier om teambuilding en strategisch denken te bevorderen. Door het spel te spelen, leren deelnemers samen te werken, communiceren en strategieën te bedenken om hun tegenstanders te verslaan. Bovendien is het een veilige en pijnloze activiteit, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Dus waar wacht je nog op? Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een onvergetelijk avontuur in de wereld van archery tag!

Meer weten over onze familie-uitjes? 

Scheveningen is de perfecte locatie voor familie-uitjes en dagjes weg met het gezin. Bij Buena Vista kennen wij onze omgeving op ons best en kunnen we je natuurlijk helpen bij het organiseren van unieke activiteiten en complete arrangementen inclusief een lunch of diner. 

Met jarenlange ervaring in het organiseren van complete groepsuitjes weten we precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jullie familie-uitje er een wordt waar jullie nog lang op zullen terugblikken.