Binnenactiviteiten in Scheveningen en omgeving

Erik Ten Holt

Eigenaar – Buenavistabeachclub.nl

Ondernemer bij Buena Vista Beach Club

Naast de vele buitenactiviteiten die er te vinden zijn in Scheveningen, biedt onze altijd bruisende badplaats ook een aanbod aan leuke en boeiende binnenactiviteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Of het nu gaat om een regenachtige dag of gewoon een pauze van de zon, binnenactiviteiten zijn een geweldige manier om te genieten van alles wat Scheveningen te bieden heeft, ongeacht het weer.

Unieke binnenactiviteiten op een toffe evenementenlocatie

In ons strandrestaurant hebben wij natuurlijk volop ruimte voor leerzame workshops, uitgebreide quizshows en boeiende activiteiten die perfect zijn voor teambuilding, creativiteit en plezier. Maar dat is niet alles! Als je naar buiten kijkt heb je prachtig uitzicht over het strand van Scheveningen en de vele gebeurtenissen die hier dagelijks plaatsvinden. Dat maakt onze locatie een sfeervolle plek voor de leukste binnenactiviteiten. Voor jong én oud. 

1 – Leer shaken en stirren tijdens de cocktail workshop

Heb je altijd al willen weten hoe je de lekkerste cocktails maakt? Tijdens onze cocktail workshop krijg je de kans om onder begeleiding van een ervaren bartender de fijne kneepjes van het vak te leren. Ontdek de geheimen achter het mixen, shaken en garneren van verschillende cocktails, terwijl je geniet van een gezellige en interactieve ervaring. Leer alles over de juiste verhoudingen, de beste ingrediënten en de meest creatieve presentatietechnieken. Wordt een ware cocktailexpert!

2 – Test je kennis tijdens de pubquiz

Welke tennisser heeft de meeste grand slams gewonnen? Wie was de eerste vrouwelijke premier van Groot-Brittannië? En wat is de hoofdstad van Australië? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die je kunt verwachten tijdens onze gezellige pubquiz. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en test jullie algemene kennis over uiteenlopende onderwerpen, van geschiedenis en sport tot popcultuur en wetenschap. Een pubquiz is niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook een geweldige manier om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

3 – Kleurrijke slippers pimpen 

Wil je deze zomer op het strand de aandacht trekken met je unieke slippers? Dan is de workshop slippers pimpen in Scheveningen echt iets voor jou! Tijdens deze workshop kun je je eigen paar saaie slippers omtoveren tot ware kunstwerken. Beleef enkele gezellige en creatieve uren met vrienden vriendinnen tijdens onze workshop. Wie maakt de mooiste slippers? Je komt erachter tijdens deze unieke workshop. 

4 – De schilder workshop: Word de nieuwe van Gogh!

Leer de techniek van het penseel en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je onder begeleiding van een professionele kunstenaar je eigen meesterwerk creëert. Ontdek de magie van het schilderen en maak van een blanco doek een uniek kunstwerk dat je trots kunt tonen aan vrienden en familie. Samen kiezen jullie een onderwerp en verkennen jullie verschillende stijlen en technieken om tot een prachtig resultaat te komen.

Combineer diverse activiteiten met een lunch of diner

Na een uitdagende activiteit in ons strandrestaurant kun je natuurlijk afsluiten met een welverdiende borrel, een uitgebreide lunch of een sfeervol diner. Zo bied je de gelegenheid om terug te blikken op de leerzame of sportieve activiteit. Het samen genieten van een heerlijke maaltijd versterkt niet alleen de onderlinge band, maar zorgt ook voor een ontspannen en gezellige afsluiting van de dag. Met een gevarieerd menu en een prachtig uitzicht op zee, creëren we een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s.

De leukste binnenactiviteiten vind je bij Buena Vista

Een onvergetelijk uitje langs de kust van Scheveningen begint bij Buena Vista, waar we een breed aanbod aan vermakelijke en boeiende binnenactiviteiten aanbieden. Of je nu op zoek bent naar leerzame workshops, spannende quizzen of ontspannende activiteiten, wij hebben voor ieder wat wils om jouw dag bij ons onvergetelijk te maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek en op maat gemaakt uitje bij Buena Vista? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een arrangement op maat samen te stellen. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een fantastische dag vol plezier en gezelligheid aan de kust van Scheveningen.